085-1054105 bel ons gratis

Gun uw aanrecht dat gewenste onderhoud

Voor professioneel onderhoud van uw natuurstenen aanrecht, bent u bij Natuursteen Behandelen aan het juiste adres. Heeft u bijvoorbeeld een variant van graniet? En zijn daar lelijke vlekken in terechtgekomen? Afhankelijk van de conditie van uw aanrechtblad, kiezen wij de beste behandelmethode uit. Wij zorgen er graag voor dat u straks weer een strak, egaal en prachtig keukenblad heeft. Nodig ons uit zodat wij ter plaatse de situatie voor u kunnen bekijken. Dan stellen we direct voor u een scherpe offerte voor u op. Neem vandaag nog contact met ons op als het tijd in uw aanrecht te onderhouden, behandelen of te renoveren.

Ontdek wat ons familiebedrijf zo bijzonder maakt

Kiezen voor een aanrecht van natuursteen, zoals graniet, wordt steeds populairder. Dat begrijpen wij, als specialist in natuursteen, als geen ander. Dit materiaal is namelijk zeer hygiënisch en hittebestendig. Ook is de kleur van graniet, doorgaans zwart, ideaal voor aanrechtbladen. Het absorbeert immers alle kleuren en heeft een krachtige, aardse uitstraling. Let wel, in deze natuursteensoort zijn krassen en andere beschadigingen snel zichtbaar. Het is dus essentieel uw aanrechtblad goed te laten onderhouden en impregneren, zodat u voor een zeer lange tijd kunt genieten van een perfect keukenblad. Lees verder als u meer wilt weten over het behandelen van een aanrecht.

aanrecht natuursteen onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Een partner voor alle behandelingen

  Wat de staat ook is van uw aanrechtblad, wij kunnen het perfect voor u behandelen. Moet het geïmpregneerd worden, voor een betere bescherming? Dan gaan wij graag met u in overleg om een effectieve behandeling te bepalen. Naast uw keukenblad impregneren, kunnen wij deze ook afslijpen, kristalliseren, schuren en polijsten. Is een kleine reparatie of totale renovatie nodig? Ook dan zorgen wij voor een passende en prachtige oplossing. Ook geven wij u graag advies over hoe u uw behandelde aanrecht zo mooi en kwalitatief mogelijk kunt houden. Zijn er vlekken of krassen ontstaan, die niet met een normale schoonmaakbeurt te verwijderen zijn? Schakel onze specialist dan in voor een grondige reiniging of onderhoudsbeurt.

  Gun uw aanrecht van natuursteen die kwalitatieve uitstraling

  Een natuurstenen aanrecht komt pas helemaal tot zijn recht als u hem vakkundig laat behandelen. Schakel voor alle behandelingen aan uw keukenblad onze specialisten in. Wij werken door heel Nederland, voor bedrijven en particulieren, en geven een 100% tevredenheidsgarantie. Schakel ons in door te bellen naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Voor het afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten of impregneren van uw aanrecht, bent u bij ons aan het juiste adres!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.