085-1054105 bel ons gratis

Laat ons uw badkamer professioneel onderhouden

Een natuurstenen badkamer moet om de zoveel tijd professioneel onderhouden worden. Ten eerste omdat natuursteen een duurzaam, luxe doch kwetsbaar materiaal is. Ten tweede worden badkamers vaak intensief gebruikt. Er wordt bovendien erg veel water gebruikt, waardoor kalkaanslag kan ontstaan. Kortom, uw vloertegels, wandtegels en sanitair kan op den duur vlekken, krassen of doffe plekken gaan vertonen. Is dat het geval? Schakel dan de specialisten van Natuursteen Behandelen in. Maak een afspraak met ons, zodat wij uw badkamer weer in perfecte staat kunnen brengen.

Ontdek onze behandelingen voor natuursteen

Wij bieden verschillende behandelingen aan voor natuursteen. Wij komen graag bij u langs om te achterhalen welke behandeling het meest geschikt is voor uw natuursteen en de staat ervan. Als wij een natuurstenen badkamer polijsten, maken we de oppervlakte dichter. Hiermee zorgen we ervoor dat er geen vocht tussen en in de tegels kruipt. Wat we ook kunnen doen, is uw sanitair of tegels kristalliseren. Daarmee herstellen we de glans optimaal. De producten en methodes waarmee wij natuurstenen producten kristalliseren, zijn afkomstig uit Spanje. Uiteraard kunnen wij uw wasbak ook impregneren voor een optimale bescherming tegen krassen en vlekken. Voor al onze behandelingen vindt eerst een grondige reiniging plaats, waarbij eventuele oneffenheden en oude beschermlagen worden verwijderd.

Natuurstenen Badkamer Onderhoud

Bekijk onze voordelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie
1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Voorbeelden van onze projecten

Behandelingen voor een nieuwe en oude badkamer

Wij kunnen zowel nieuwe als oude natuurstenen badkamers doeltreffend behandelen. Omdat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben met natuursteen, weten wij precies hoe wij uw tegels en sanitair weer in optimale staat kunnen brengen. Zodra wij klaar zijn met onze werkzaamheden, geven wij u graag enkele tips aangaande de schoonmaak en het onderhoud van uw badkamer. Op die manier kunt u er zelf ook voor zorgen dat deze ruimte lange tijd in perfecte staat blijft. Ontstaan er op den duur toch krassen of doffe plekken? Dan kunt u ons natuurlijk altijd weer inschakelen voor een grondige behandeling. Uiteraard bieden wij ook complete onderhoudscontracten aan. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw natuursteen altijd in kwalitatieve staat wordt gehouden.

Schakel ons in voor uw badkamer van natuursteen

Is uw natuurstenen badkamer weer toe aan een grondige renovatie? Laat ons uw sanitair of tegels van natuursteen dan vakkundig schuren, polijsten, kristalliseren of impregneren. Ons werkgebied omvat heel Nederland. Zowel bedrijven als particulieren kunnen ons inschakelen en genieten beiden van onze 100% tevredenheidsgarantie. Bel direct naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij zorgen er graag voor dat uw badkamer weer als nieuw oogt!

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.