085-1054105 bel ons gratis

Unieke Spaanse behandelmethodiek voor een blijvende glans!

Wij behandelen de gehele steen voor een prachtig resultaat; en niet slechts de bovenlaag.
Meer weten over onze Spaanse behandelmethode (uniek in Nederland)? Kijk dan hier.

Kies onze natuursteen behandelingen voor een schitterend resultaat

Met meer dan 36 jaar is Natuursteen Behandelen het juiste en deskundige adres voor het impregneren, kristalliseren, polijsten, afslijpen, renoveren, onderhouden en schuren  van elk soort natuursteen.

Door onze authentieke en vakkundige wijze brengen wij uw natuursteen weer in topconditie en de glans komt weer helemaal terug. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij informatie geven over het behandelen van uw natuursteen. Wij kunnen vervolgens een gratis proefstuk bij u op locatie doen omdat wij overtuigd zijn van onze wijze van behandelen.

Bent u tevreden? Dan gaan wij direct voor u aan de slag en maken uw vloer, in de meeste gevallen binnen 1 dag, weer helemaal netjes.
Is het proefstuk niet naar wens? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht en ruimen wij alles netjes op voordat we vertrekken.

Soorten natuursteen behandelingen

Kristalliseren

Door onze speciale methode is uw vloer door middel van kristallisatie geheel water bestendig en vul bestendig. Ook de diepere glans wordt niet meer verborgen en straalt weer!

Lees meer

Polijsten

Polijsten wij uw vloer, dan kunt u ervan uitgaan dat uw vloer weer in topconditie terugkeert. Door zorgvuldig en deskundig uw vloer meerdere malen te polijsten op een egale wijze worden alle oneffenheden verwijderd.

Lees meer

Impregneren

Onze wijze van impregneren is uitermate geschikt voor alle vloeren gemaakt van niet kalkhoudende natuursteen. Door impregneren wordt uw natuurstenen vloer beschermd voor vocht en vlekken.

Lees meer

Schuren

Schuren laat krassen en vlekken zodanig verdwijnen en maakt de vloer weer glanzend en egaal. Daarom zijn wij uw aanspreekpunt om u vloer weer te laten schitteren.

Lees meer

Afslijpen

Door het deskundig afslijpen ontstaat er een nieuwe en onbeschadigde laag aan de bovenkant van uw natuursteen. Met verdere behandeling kunnen wij uw vloer of andere oppervlakken weer als nieuw laten glanzen.

Lees meer

Reparatie

Zitten er gaten of scheuren in uw vloer of wanden? Laat deze dan zo snel mogelijk repareren om verdere schade te voorkomen! Met onze unieke behandeling brengen wij natuursteen weer terug naar nieuwstaat!

Lees meer

Bekijk onze voordelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie
Naam(Vereist)

Onze natuursteen behandelingen zijn geschikt voor diverse vloersoorten

Voorbeelden van onze projecten

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u ook onze hulp bij het behandelen van uw natuurstenen vloeren? Neem dan contact op door te bellen naar 085 105 4 105, te mailen via info@natuursteen-behandelen.nl of vul het online contactformulier in. Wij helpen u dan met de optimale behandeling van natuurstenen vloeren.