085-1054105 bel ons gratis

Referenties

8

Snelle professionele service

Onze vloer was dof en beschadigd. Uw medewerker heeft de vloer weer doen glanzen en mooi achtergelaten. Diepe krassen kan helaas niets aangedaan worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Broek op Langedijk - maart 1, 2021
9

zo tevreden !

Johan heeft onze vloer gerenoveerd als ik het zo mag zeggen. Wat een geweldig resultaat, op alle fronten een toppertje, hij gaat niet voor een 8 maar liefst tussen de 9 en de 10.Vrolijke vent, uitermate deskundig mooi werk geleverd.En een jonge man van 29 die mensenkennis heeft had direct in de gaten hoe hij met mijn vrouw om moest gaan (stresskipje) Johan had ook in de gaten dat wij erg netjes zijn en veegde zijn schoenen extra op de deurmat. Hij is een heel relaxed mannetje, die duidelijk plezier in zijn werk heeft. Een aanrader wij zijn erg blij met het resultaat als de zon naar binnen schijnt schijnt lijkt het wel de schaatsbaan van Thialf in Heerenveen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Renkum - februari 18, 2021
10

Fantastisch

Zeer vakkundig, ik heb gewoon een nieuwe vloer voor terug gekregen. Verplaatsen je meubels en gaan er heel zorgvuldig mee om.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - februari 18, 2021
10

Fantastische service, Super klantgericht en deskundig!

Via via zijn we 3 jaar geleden terecht gekomen bij marmerbehandelen. Tijdens het eerste contact meteen een goed gevoel. Mijn man en ik wisten dat we wat anders wilden, maar waren het nog niet eens over of het een nieuwe vloer moest worden of de huidige vloer een tweede leven geven. Door de open vragen, advies en wat humor zijn we eruit gekomen en in het voortraject heel fijn geholpen. Het resultaat overtreft onze verwachtingen, erg blij mee en wij kunnen marmerbehandelen zeker aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - februari 5, 2021
10

Vloer weer als nieuw

Als team prima samengewerkt zonder dat we mede moesten verhuizen of helpen. Resultaat naar verwachting. Aanbevolen. Met dank aan Henk, goed communicatief bovendien. Willy & Ellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - februari 5, 2021
10

Geweldig werk geleverd!

Woensdag 29 januari gebeld en vrijdag 31 januari is de vloer gepolijst. Ik had niet durven dromen dat mijn vloer zo mooi kon zijn. Werkelijk super! En alle meubels weer keurig op hun plek. Een absolute aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - februari 3, 2021
10

super blij

Geweldig werk geleverd door Johan, echt een professioneel werker, Ben er erg blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Godlinze - februari 3, 2021
10

Enorme verbetering van de vloer

Henk heeft keurig en snel gewerkt. De basalt-vloer is enorm opgeknapt en we hebben deskundig advies gekregen over gebruik en onderhoud
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Alblas - februari 3, 2021
10

Mooi resultaat met een zeer flexibel team

Johan Was ondanks files uitstekend op tijd vanuit winterswijk!!! Na grondige intake en halvering van de door mij opgegeven meters aan het week gegaan. Later nog Michael en Charrel laten komen en halverwege demiddag de klus met mooi resultaat opgeleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amerongen - februari 1, 2021
10

De vloer is weer als nieuw!

Onze best slechte vloer vol krassen, vlekken en zeepresten is weer een prachtige glanzende en super schone vloer geworden! Het ziet er prachtig uit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beemte - februari 1, 2021
316 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Natuurstenen Vloeren Behandelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie