085-1054105 bel ons gratis

Referenties

10

Uitstekende service en kwaliteit. Vriendelijk en betrouwbaar. Persoonlijk en flexibel. Een aanrader!

Ontzettend kundige mensen. Onze vloer is prachtig geworden en dankzij hun bijdrage is het één geheel geworden met de schouwen. Ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - augustus 16, 2019
10

Perfect

Mijn eerste contact via de telefoon met de firma Marmer Behandelen was zeer prettig en werd duidelijk uitgelegd wat men zou gaan doen om onze marmeren vloer weer mooi te krijgen. Michael heeft samen met de hulp van Michiel ons weer een prachtige marmeren vloer gegeven. Echt vakwerk geweldig nogmaals bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zandvoort - augustus 11, 2019
9

Meer dan tevreden

Goede uitleg gekregen en er is een proefstukken gedaan. Er is eerlijk bij verteld dat de looppaden waarschijnlijk niet zouden gaan glimmen maar wel mooier zouden worden. Foto’s genomen voor en na behandeling laten zien dat het goed en naar onzer tevredenheid is gedaan. Keurige mensen in ons huis alles netjes hebben achtergelaten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - augustus 10, 2019
10

Top super tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de service en het uiteindelijke resultaat van onze vloer. Het was absoluut het geld waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assendelft - juli 30, 2019
10

Goede service en vriendelijk personeel.

We zijn blij en super tevreden met onze bewerkte vloer. Goede service, vriendelijke man en stofzuigt zelfs de vloer. Onze vloer glanst weer als vanouds;-) Dank u wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reusel - juli 16, 2019
10

Vakkundig, ontzorgd en klantvriendelijk.

Zeer verrast over het vakkundig werk wat geleverd is bij mij thuis. De demonstratie was voor mij een overtuigend factor om verder te gaan met mijn hele vloer. Vriendelijk personeel en ik ben ontzorgd betreft het meubilair.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 16, 2019
10

Onze doffe matte marmeren vloer van 55m2 is in tijd van 6 uur door de supervriendelijke medewerkers

Vriendelijke behandeling. Super mooi werk afgeleverd!! Iedereen aan te bevelen die zijn marmeren vloer wil laten opknappen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel - juli 16, 2019
10

Een 10!

Op aanraden van mijn buurman hebben mijn man en ik besloten om een proefstukje te laten doen. Na het proefstuk konden zij meteen verder met de gehele vloer. Het meubilair kon in huis blijven staan en wij werden volledig ontzorgd. Geen last van stof en alles werd netjes opgeruimd. Drie maanden na behandeling kregen wij een vlek van braaksel van onze kat, Michael is langs gekomen om het stukje opnieuw te kristalliseren en het is weer als dag 1. Bedankt voor de goede service en voor onze prachtige vloer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - juli 12, 2019
6

Prijs kwaliteit niet in verhouding

Een aantal weken terug onze 10-jaar oude Belgisch natuursteen vloer laten schuren en polijsten. Op dat moment leek het resultaat naar verwachting. Het personeel is vriendelijk en laten alles netjes achter. Alleen is de onze vloer weer dof geworden en lijken er vlekken op te zitten. Meteen gebeld, aangezien er tevredenheidsgarantie wordt gegeven. Er is iemand langs geweest om naar de vloer te kijken. Hij kon helaas niks doen en zegt dat het aan de steen ligt. Uiteindelijk is het resultaat waarschijnlijk iets wat met een goede schoonmaakbeurt ook bereikt had kunnen worden. Dat was in ieder geval goedkoper geweest. Mijn tip: laat een proefstuk doen, wacht een aantal dagen en beslis dan of u de hele vloer wilt laten doen.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- De Geast - juli 12, 2019
6

Goed werk geleverd

Prima werk verricht bij ons thuis. Het enige wat ik vervelend vond is dat onze eerste afspraak afgezegd werd omdat er iemand ziek was. Wij hadden dus al veel voorwerk gedaan, helaas voor niks.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 8, 2019
120 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Natuurstenen Vloeren Behandelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie