085-1054105 bel ons gratis

Referenties

10

Zeer goed

Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - mei 25, 2022
10

Perfect

Mijn Belgisch hardstenen wastafels zien er weer mooi uit. Vriendelijke reparateur
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwkoop - mei 24, 2022
8

goede service en een prima resultaat

Volgens afspraak prima op tijd en na een uitvoerige uitleg door Johan wat de werkzaamheden inhouden werd er een zogenaamd proefstuk gemaakt. Dit resultaat was boven verwachting, dus na een duidelijk offerte meteen opdracht gegeven tot het behandelen van de gehele woonkamervloer en vloer van de hal. Door de extra handjes van de behulpzame Johan, de woonkamer in twee delen opgedeeld en de meubels verplaatst. Na een ruime 4 uur is de woonkamer en de hal weer als nieuw. Nogmaals boven verwachting.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huissen - mei 21, 2022
9

Ziet er weer top uit

Goed en netjes te werk gegaan Netje opgeruimd ook
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - mei 17, 2022
8

We hebben weer een prachtvloer

Wat ben ik blij dat we jullie hebben gevonden. De vloer ziet er weer als nieuw uit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hasselt - mei 12, 2022
10

Uitstekend

Vriendelijk mensen. Werken heel secuur, nemen hun tijd om het netjes af te maken, gaan voorzichtig met mijn spullen om. Ben erg tevreden mijn vloer glans weer. Micheal is echt een ervaren persoon die weet wat hij doet. Dank jullie wel. Met vriendelijke groet, Nancy Hierde
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - mei 10, 2022
10

Fantastisch resultaat!

Na het lezen van alle positieve reviews was onze reactie in eerste instantie “te mooi om waar te zijn”, maar gezien de staat van onze vloer toch de proefbehandeling aangevraagd. Het resultaat was verbluffend, de vlek ontstaan door het laten vallen van ontkalkervloeistof was helemaal verdwenen. Na de nagenoeg stofvrije en geruisloze behandeling van de hele vloer ziet die er weer uit als nieuw, het vuil, de krassen en vlekken zijn weg. Een aanrader! Davy is een uiterst behulpzame en prettig persoonlijkheid met veel vakkennis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogland - april 29, 2022
10

Perfect gerestaureerde stoep

Onze natuursteenstoep was groen geworden en had flinke krassen opgelopen. Davy heeft de stoep super mooi herstelt. Eerst maakte hij een proefstuk om te kijken wat we ervan vonden. Door de behandeling is het groen helemaal weg en zijn de krassen ook nauwelijks meer zichtbaar. Ontzettend blij mee! Echt een professional.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel - april 29, 2022
10

Ontzettend blij

Onze marmeren vloer zag er niet meer uit, een uitgebeten vlek van een fles wijnazijn die kapot was gevallen en vlekken van braaksels van de katten. Daarnaast vertoonde de vloer doffe vlekken. Gisteren is er eerst een proefstuk gedaan op de grote vlek en daar waren we zo enthousiast over dat we meteen de rest hebben laten doen. De vloer ziet er weer prachtig uit. Daarnaast goede tips voor het schoonmaken gekregen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - april 23, 2022
10

Uitstekend resultaat!

Dinsdag 19 april heeft Mike bij ons het aanrechtblad van Belgisch hardsteen behandeld. Na 8 jaar gebruik zag het aanrechtblad er dof uit met de nodige vlekken die we er zelf niet uit kregen. Na de behandeling ziet het blad er weer als nieuw uit! Mike is een hele aimabele man, netjes in het werk, geeft goed uitleg wat ie gaat doen. Al met al zijn we heel erg tevreden met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Garderen - april 20, 2022
465 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Natuurstenen Vloeren Behandelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie