085-1054105 bel ons gratis

Referenties

10

Volledige aandacht en professioneel advies

Onze vloer was enorm vies en versleten en ziet er nu weer schitterend uit. Fijn ook dat het schuren en kristalliseren zo snel ging en we dus ook weer direct op de vloer konden lopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - december 1, 2023
10

Top bedrijf

Kan niet anders zeggen dat wij ontzettend tevreden zijn met de service en het resultaat op onze marmeren vloer. Bedankt voor alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - november 29, 2023
10

vriendelijke medewerker Top resutaat

onze marmeren vloer weer glanzend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Medemblik - november 21, 2023
9

Super service en snelle response

Van een doffe vloer naar een mooi glanzend oppervlak. Zo kan deze vloer die slecht onderhouden was door de vorige eigenaar weer jaren mee. We zijn hier onwijs blij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heusden - november 21, 2023
10

Prettige communicatie, advies en expertise.

We hebben een nieuw huis gekocht en wilden onze stenenvloer weer mooi laten oppoetsen. Het was ons en MarmerBehandelen.nl vooraf onduidelijk of we een Belgisch hardsteen hadden of iets anders. Het bleek een andere soort zwarte keiharde, niet poreuze steen te zijn die maar met moeite gepolijst kan worden. We hadden vooraf verwacht dat onze stenenvloer weer diepzwart en glanzend zou worden. MarmerBehandelen.nl heeft een klein stukje als proef gepolijst en opgepoetst. Dat doen ze standaard om te toetsen of het resultaat voldoet aan de verwachtingen. Hele goede service waar we achteraf heel blij mee waren. Na het eerste proefstukje zagen we gelijk dat de stenen juist lichter van kleur werden (blauwgrijs) en dat de vlekken die in de stenen zitten geen zuurvlekken bleken te zijn maar steen-eigen onzuiverheden die in deze steensoort horen te zitten, en er dus niet uit gepolijst konden worden. We hebben uiteindelijk besloten het polijsten niet door te zetten. Marmer behandelen.nl heeft zonder kosten in rekening te brengen de opdracht afgebroken en . Als wij vooraf hadden geweten welke steensoort we hadden gehad, dan had MarmerBehandelen ons ook kunnen vertellen wat het eindresultaat van het polijsten geweest zou zijn. We bedanken MarmerBehandelen voor hun service en dat zij het risico willen nemen dat als het resultaat niet naar wens is ze de opdracht kostenloos afbreken. Ik raad MarmerBehandelen zeker aan! Niet per se om hun "niet goed geld terug" beleid, maar vooral om de prettige communicatie, advies en expertise.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - november 14, 2023
10

Super blij met de behandeling

Mijn man en ik zijn erg blij met de gedane werkzaamheden bij ons thuis. Het contact ging soepel en ze kwamen al hun afspraken na. Na het afplakken van de keukenkastjes werd er een mooi proefstuk gedaan en erna de gehele vloer. Goede prijs/kwaliteit verhouding en aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - november 13, 2023
10

Eerlijk advies

Vanmorgen zou de marmer vloer van de hal een opknapbeurt krijgen. Na de gratis proefbehandeling luide het advies : NIET DOORGAAN. Helaas is de vloer door de vorige eigenaar foutief behandeld, waardoor nu de bewerking niet zou leiden tot 100% tevredenheid. Deze eerlijkheid door de kundige medewerker stellen wij zeer op prijs. Ik kan MARMER BEHANDELEN dan ook voor 100% aanbevelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerkrade - november 1, 2023
9

Heel mooi geworden!!

Prima geworden! Echt heel blij mee; zeer aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - oktober 27, 2023
10

Helemaal top!

Vanaf het 1e contact aan de telefoon was het gelijk een hele prettige ervaring. Netjes te woord gestaan, alle tijd genomen om de opties door te nemen. Uitvoering is uiterst soepel verlopen. Nadat er eerst een proefstuk is uitgevoerd op onze Chinees hardstenen vloer, is de vloer in 1 dag zo enorm opgeknapt. Wij zijn meer dan tevreden. Nette mensen, eerlijke en transparante prijzen en een fantastisch eindresultaat. Meer dan een dikke 10 dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis - oktober 20, 2023
10

Snel, kundig en scherp tarief!

Gemaild met een foto van onze wit marmeren tafel. Binnen 12 uur een reactie en 2 dagen later werd de tafel al behandeld. Resultaat is verbluffend. De tafel is als nieuw. Dit hadden we veel eerder moeten doen! Chantal, dank voor de snelle afhandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - oktober 19, 2023
597 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Natuurstenen Vloeren Behandelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie