085-1054105 bel ons gratis

Referenties

8

Proffesioneel!

Ons marmeren blad van ons badmeubel met de marmeren kom erop is gepolijst. Van te voren besproken wat ik kon verwachten en wat mogelijk was. Prettige en vriendelijke jongeman. Ook snelle communicatie van te voren. Wij zijn tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - oktober 1, 2022
9

snelle service, prima resultaat!

de telefoon werd zonder tussenkomst van apparaat meteen opgenomen de gevraagde werkzaamheden werden binnen een week naar volle tevredenheid verricht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 20, 2022
10

Verbluffend resultaat!

Enorm tevreden met onze vloer na de behandeling, 100% aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 15, 2022
10

Goed geholpen

Onze antieke vloer laten behandelen door Henk, Wat een vakman wij zijn dik tevreden. Nu ook nog de gang vloer laten doen, Wij zijn erg blij met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zijderveld - september 14, 2022
9

Geweldig gedaan

Onze vloer is mooi opgeknapt en glanst weer prachtig. De zware meubels worden door de medewerkers verplaatst. Ben er erg blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - september 13, 2022
10

Enorm tevreden

Bij ons thuis zat de vloer vol met vlekken en krassen. Na een proefstuk met schuren vonden wij het resultaat niet mooi genoeg. Er is toen in overleg een proefstuk gedaan met het afslijpen van de vloer. Door het afslijpen is de vloer eigenlijk weer nieuw en zijn wij enorm tevreden met de genomen moeite, geduld en deskundigheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerle - september 12, 2022
10

10!

Super blij met de behandeling van onze vloer en aanrechtblad. De behandeling gaat boven onze verwachtingen uit. Onze vloer en aanrechtblad zijn nog nooit zo mooi geweest!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - september 12, 2022
6

Mogelijk om veel vlekken te verwijderen, maar gaat niet perfect worden.

Langsgekomen voor 3m2 aanrechtblad, als proefstuk meteen een lastige plek laten behandelen. Niet helemaal weg, maar echt veel beter geworden in ongeveer 20 minuten. Prijsopgaaf voor hele blad: bijna 750 euro. Erg duur, maar als het hele blad zo goed behandeld wordt leek het me wel een eerlijke prijs. Helaas toch niet zo goed uitgepakt als verwacht. Veel vlekken wel weggekregen (sommigen pas in 2e instantie), maar ook nog wel wat vlekken rondom de kraan zijn gebleven. In 1e instantie ook "impregneerlaag" aangebracht, maar dit leverde vooral nieuwe strepen op die niet meer wegkwamen. Dit dus in 2e instantie maar weer laten verwijderen. Uiteindelijk ziet het er OK uit, maar voor een aanrechtblad niet aan te raden: erg duur en je houdt toch een paar vlekken hier en daar die in het oog springen. Ik kan me wel goed voorstellen dat het voor vloeren wel een goede behandeling is.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Rotterdam - augustus 16, 2022
10

Goede uitleg, snel klaar, glanzend resultaat

Zie bovenstaande
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Capelle aan den IJssel - juli 31, 2022
10

Maximaal resultaat! .

Johan kwam bij ons en heeft onze oude travertin vloer bekeken en verteld wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren. We wisten dat er barsten in zaten die te diep waren om weg te werken. Onze serre had ook schade. Eerst werd een proefstukje gedaan. Daarna heeft Johan het werk verder afgemaakt. Toch was het resultaat boven verwachting. Wat gaatjes zijn op ons verzoek gedicht en wat voegen en grotere scheuren ook zoveel mogelijk bijgewerkt. Het was een flinke klus voor hem maar hij heeft vriendelijk uitleg gegeven als we vragen hadden. De vloer heeft een stuk meer glans gekregen en kan weer zeker vijf jaar mee. Het maximale is er uitgehaald. Dankjewel Johan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wezep - juli 27, 2022
494 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Natuurstenen Vloeren Behandelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie