085-1054105 bel ons gratis

Referenties

9

Zeer tevreden

Heel tevreden met mijn vloer! Ze hebben hun uiterste best gedaan om mijn vloer te herstellen Het enige min punt je zijn de voegen daar zal ik een voeg specialist voor moeten inschakelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 22, 2020
9

Uitstekend resultaat en goed service

Offerte en afspraak werden snel gemaakt. Na een overtuigend proefstukje is het werk door een vriendelijke, correcte medewerker naar alle tevredenheid uitgevoerd. Het was geen probleem om enkele zeer zware meubels te verplaatsen. Het eindresultaat is prachtig, ik had nooit gedacht dat de 15 jaar oude travertin vloer er zo van zou opknappen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bavel - mei 22, 2020
8

Goed eindresultaat

Onze Belgisch hardstenen vloer vertoonde na 25 jaar gebruik de nodige slijtage. Wij besloten om de vloer te laten opknappen door MarmerBehandelen.nl. In eerste instantie bleek de behandeling niet tot het gewenste resultaat te leiden. Er bleven nog te veel slijtsporen achter. Na overleg met de heer Gomez, werd het team opnieuw aan het werk gezet om het werk over te doen. Kosten nog moeite werden hierbij gespaard. Uiteindelijk zijn wij tevreden met het resultaat. Wij kunnen weer jaren verder met deze vloer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - mei 19, 2020
8

Prettige mensen om zaken mee te doen.

Onze vloer ziet er weer glanzend en als één geheel uit. Binnen één dag klaar en je hebt er (bijna) geen stof van! Johan bedankt.beetje jammer dat je niets wou voor de inwendige mens..-:)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - mei 12, 2020
10

Passie voor het vak

Dhr Gomez was vandaag bij ons thuis voor in eerste instantie een proefstuk. Na het verschil te hebben gezien waren wij meteen verkocht en is de hele vloer in een dag behandeld. Het meubilair werdt verschoven en erna meteen terug gezet. Hele fijne ervaring en ook heel praktisch. Nogmaals hartelijk dank van Amanda en Hans.

Reactie van het bedrijf

Beste Amanda, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn dat je ons zo goed beoordeeld hebt. Een heel fijnd weekend en groetjes van ons.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - mei 8, 2020
9

Snelle service, goed resultaat

Via een advertentie op Instagram bij dit bedrijf uitgekomen. Heldere uitleg via telefoon en ter plekke. Het resultaat mag er zijn, vloer is, ondanks dat deze al decennia oud is, weer als nieuw.

Reactie van het bedrijf

Beste Bibian, Harstikke bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de vloer weer als nieuw is. Fijn weekend en groetjes van ons.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - mei 4, 2020
10

Onze vloer is 100% opgeknapt

Onze vloer is 100 % opgeknapt door de behandeling die Johan de vloer heeft gegeven. We zijn super tevreden. Johan gaf ook tips hoe de vloer nu te behandelen. Schoonmaakmiddel gelijk aangeschaft. Marmer behandelen.nl heeft het op het moment erg druk begrepen we. Dus even geduld hebben hoor. Komt goed. Enne geen HG gebruiken op je natuurstenen vloer..... Bedankt 🤗
Zou je ons aanbevelen? Ja
- RIDDERKERK - mei 2, 2020
9

Spiegeltje spiegeltje op de vloer

Van een doffe vloer met kringen, vlekken en looppaden is de vloer na de behandeling naar een spiegelende gladde mooie vloer gegaan. Weg alle vlekken en looppaden. Wat een genot.

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn weekend en groetjes van ons.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - mei 1, 2020
6

Matig tevreden

Onze marmeren vloer ziet er na de behandeling goed uit. Wij zijn niet helemaal tevreden omdat de hoeken en drempels helaas niet zijn mee behandeld.

Reactie van het bedrijf

Beste Arno, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Excuus voor het ongemak, uiteraard moeten de hoeken en drempels ook behandeld worden. Ik neem contact op om een collega langs te sturen om dit op te lossen. Alvat een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Oudenbosch - april 24, 2020
10

Top service

Snelle reactie, ‘s middags een mail gestuurd en dezelfde dag an gebeld worden. Aardig gesprek en goede info. De volgende week kwam Henk al langs, keurig op tijd en eerst een proefstukje gedaan, zag er prima uit en daarna de hele vloer gedaan . Aardige man en prima werk geleverd. Aan te bevelen!

Reactie van het bedrijf

Beste Ad, Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Altijd leuk! Fijn weekend alvast, Groetjes Marmerbehandelen.nl

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - april 23, 2020
214 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Natuurstenen Vloeren Behandelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie