085-1054105 bel ons gratis

Uw specialist in het behandelen van tafels van natuursteen

Bent u op zoek naar een specialist die tafels van natuursteen, hardsteen, marmer, graniet, terrazzo, travertin en leisteen kan behandelen, herstellen of repareren? Maak een afspraak met Natuursteen Behandelen. Wij werken volgens een unieke, Spaanse methode. Hierdoor oogt en voelt of tafel weer als nieuw, nadat wij deze hebben mogen schuren, afslijpen, kristalliseren, polijsten en impregneren. Wilt u uw tafels ook weer die diepe kleurintensiteit en glans geven? Laat ons langskomen om uw tafels van marmer, granito, terrazzo, travertin, hardsteen, leisteen of andere soort natuursteen, vakkundig te behandelen.

Krassen uit stenen vloeren verwijderen
Tafel behandelen herstel NA

Ontdek hoe wij uw tafel behandelen, herstellen of repareren

Als u ons in wilt schakelen voor het repareren of behandelen van uw tafel, vragen wij u eerst ons enkele foto’s toe te sturen van de huidige situatie. Hierop bepalen wij of het nodig is uw tafel daadwerkelijk te repareren of dat het voldoende is deze uitvoerig te behandelen ter onderhoud. Wij baseren op deze informatie een prijsindicatie die wij telefonisch met u bespreken. Nodigt u ons bij u uit? Dan willen we eerst geheel vrijblijvend een proefstukje behandelen. Zo ziet u direct het resultaat als wij uw tafel afslijpen, schuren, polijsten, kristalliseren en impregneren. Bent u tevreden met het resultaat en met de exacte prijs die wij bij u op locatie bepalen? Dan starten wij direct met het vakkundig behandelen van uw tafel!

Bekijk onze voordelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie
1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Voorbeelden van onze projecten

Schakel ons in voor het behandelen van uw tafel

Wilt u uw tafel vakkundig laten behandelen, repareren of herstellen? Wat er ook met uw tafel moet gebeuren, wij kunnen deze op de juiste wijze afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten en impregneren. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-1054105, stuur foto’s van uw situatie naar info@natuursteen-behandelen.nl of vul ons online contactformulier in. U ziet, uw tafel van marmer, leisteen, hardsteen, travertin, granito of terrazzo ligt bij onze specialisten in de juiste, professionele handen!

Profiteer van onze mooie voordelen

Wilt u dat wij uw tafel behandelen, herstellen of repareren? Wij zijn zeer ervaren en bekwaam in het schuren, polijsten, afslijpen, kristalliseren en impregneren van tafels en vloeren. Wij kunnen overweg met diverse soorten natuursteen, waaronder marmer, hardsteen, leisteen, graniet, travertin en terrazzo. Bent u overtuigd van onze voordelen en werkwijze? Laat ons uw tafel vakkundig behandelen, repareren of herstellen!

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.