085-1054105 bel ons gratis

Unieke Spaanse behandelmethodiek voor een blijvende glans!

Wij behandelen de gehele steen voor een prachtig resultaat; en niet slechts de bovenlaag.
Meer weten over onze Spaanse behandelmethode (uniek in Nederland)? Kijk dan hier.

Laat ons uw vloeren vakkundig behandelen

Beschikt u over vloeren van natuursteen? Laat de specialisten van Natuursteen Behandelen deze schuren, polijsten, afslijpen, kristalliseren of impregneren. Ons familiebedrijf is al meer dan 30 jaar ervaren in het reinigen, repareren, renoveren en onderhouden van natuursteen. Wat ons onderscheidt van andere spelers in deze branche, is dat wij werken volgens een unieke, Spaanse methode. Deze aanpak staat garant voor een stralend en duurzaam resultaat. Benieuwd naar onze diensten? Schakel ons in en ontdek wat wij voor uw vloeren kunnen betekenen.

Geef aan ons door van welke natuursteen uw vloeren zijn

Wij kunnen vrijwel elke soort natuursteen op de juiste wijze behandelen. Zo ligt uw vloer bij onze specialisten in de juiste, professionele handen. Voordat wij bij u aan de slag gaan, horen we graag van welke soort natuursteen uw vloeren zijn gemaakt. Bijvoorbeeld marmer, travertin, graniet, leisteen, kalksteen, Belgisch- of Chinees hardsteen. Ook willen we weten wat er precies mee aan de hand is. Wilt u bijvoorbeeld dat ze alleen wat glanzender worden gemaakt? Of is een heuse reparatie of renovatie nodig, omdat er doffe plekken en krassen in terecht zijn gekomen? Wij bieden de volgende behandelingen aan voor uw vloer:

 • Schuren
 • Afslijpen
 • Polijsten
 • Impregneren
 • Kristalliseren

Zodra wij horen wat er met uw vloer mag gebeuren, kiezen wij de best passende behandelmethode uit.

Vloeren

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie



Voorbeelden van onze projecten

Profiteer van de voordelen van ons familiebedrijf

Natuursteen vloeren zijn heel bijzonder. Het is dan ook erg goed te begrijpen dat u het behandelen ervan alleen maar over wilt laten aan echte professionals. Deze specialisten heeft u inmiddels gevonden. Zo gaan wij pas voor u aan het werk, nadat u heeft gezien wat wij met uw vloer kunnen doen. Nodigt u ons uit? Dan gaan wij graag aan de slag met een proefstukje, geheel kosteloos. Door meteen de staat van uw vloer te inspecteren, kunnen we direct een exacte prijs voor onze diensten opstellen in een heldere offerte. Bent u overtuigd van deze aanpak? Volg dan de vele bedrijven en particulieren die u in heel Nederland al zijn voorgegaan. Schakel ons direct in!

Schakel ons in om uw vloeren te behandelen

Is het tijd dat uw vloeren weer eens grondig gereinigd, onderhouden of gerenoveerd worden? Wij halen krassen, kalkaanslag en doffe plekken graag en vakkundig weg. Of u nou beschikt over een vloer van marmer, travertin, graniet of hardsteen, wij zorgen voor een stralend resultaat. Bel naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij zorgen er graag voor dat uw vloeren er weer perfect bij liggen.

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.