085-1054105 bel ons gratis

Houd uw wandtegels mooi door deze te laten behandelen

Wilt u de tegels van uw wand in mooie staat houden? Laat deze dan behandelen door de specialisten van Natuursteen Behandelen. Ons familiebedrijf reinigt, repareert en renoveert al meer dan 30 jaar de natuurstenen wanden van particulieren en bedrijven. Hiervoor gebruiken wij unieke Spaanse technieken en middelen. Is het nodig uw wand de schuren, te polijsten, te impregneren of te kristalliseren? Wij zorgen graag voor een stralend resultaat. Schakel ons vandaag nog in om uw wandtegels weer te laten ogen als nieuw.

Van welke natuursteen zijn de tegels op uw wand?

Wij hebben ervaring met verschillende soorten natuursteen. Welke behandeling we uitkiezen voor uw tegels, is afhankelijk van het soort steen. Ook maakt het uit wat er moet gebeuren met de wand. Wilt u deze enkel laten voorzien van een mooie glas, of is er ook sprake van krassen en doffe plekken? Wij behandelen onder andere de volgende soorten natuursteen:

 • Graniet
 • Marmer
 • Leisteen
 • Travertin
 • Kalksteen
 • Chinees hardsteen
 • Belgisch hardsteen

Geef aan ons door van welke natuursteen uw wandtegels zijn gemaakt en wat er mee moet gebeuren. Dan selecteren wij de meest geschikte behandelmethode.

natuursteen onderhoud landsmeer

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie
1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Voorbeelden van onze projecten

Ontdek de voordelen van ons familiebedrijf

Natuurstenen tegels zijn een waar luxeproduct. Wij begrijpen daarom ook heel goed dat u uw bijzondere wand niet door zomaar iemand laat behandelen. Als u kiest voor onze specialisten, dan liggen uw wandtegels in de handen van zeer ervaren, gespecialiseerde en betrouwbare vakmensen. Wij onderscheiden ons bovendien op veel belangrijke punten van andere bedrijven. Zo komen wij graag bij u langs om u kosteloos te laten zien wat onze behandelmethode betekent voor uw wand. Wij behandelen graag een klein proefstukje, zodat u direct het resultaat ziet. Ook kunnen we dan meteen de staat van uw wand grondig inspecteren. Naar aanleiding daarvan stellen we een scherpe offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan we direct voor u aan de slag. Vele particulieren en bedrijven in heel Nederland zijn u al voorgegaan. Volgt u ook? Laat ons uw wandtegels vakkundig behandelen!

Schakel ons in om uw wandtegels te behandelen

Vertonen de natuurstenen tegels op uw wand krassen, kalkaanslag of doffe plekken? Neem dan direct contact op met Natuursteen Behandelen. Wij brengen wandtegels van marmer, travertin, graniet of hardsteen graag weer in perfecte staat. U schakelt ons in door te bellen naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Uw natuurstenen wandtegels liggen bij onze specialisten in de juiste, professionele handen.

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.