085-1054105 bel ons gratis

Krassen uit marmer verwijderen

Krassen in uw marmeren vloer of keukenblad?

Een marmeren vloer of keukenblad is een echte toevoeging aan het interieur van uw woning. Maar omdat er in alle huizen ook geleefd moet worden, zijn krasjes op uw marmeren vloer of keukenblad onvermijdelijk. Natuursteen Behandelen legt u in dit blog uit hoe u het beste krassen uit marmer kunt verwijderen en laat u ook weten waarom u dit beter aan een expert over laat.

De krassen in marmer verwijderen

Wanneer u krassen ziet ontstaan in uw marmeren vloer of keukenblad, dan kan dit een hopeloos gevoel geven. U vraagt zich af of deze vlekken nog wel te verwijderen zijn. Zelf verwijderen is mogelijk, maar het brengt ook een reële kans mee dat de krassen hierdoor erger worden. Wij geven u tips hoe u deze krassen kunt verwijderen. Voor een echt goed resultaat schakelt u de hulp van Natuursteen Behandelen in:

 • Maak de oppervlakte schoon met warm water en een zachte doek
 • Maak de oppervlakte goed droog
 • Schuur de kras weg met fijn schuurpapier, doe dit met cirkelvormige bewegingen
 • Wrijf het stof weg met een zachte doek

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Let goed op op met schuren of laat het aan experts over

  Het gevaar van krassen zit in het schuren van uw marmer. Doet u dit te hard of op de verkeerde manier, dan kan blijvende schade ontstaan. Let er dus goed op dat u met het schuurpapier niet te hard op de steen drukt. Het schuurpapier kan juist voor krassen zorgen. De experts van Natuursteen Behandelen weten precies hoe ze deze techniek aan moeten pakken. U kunt een prachtig krasloos eindresultaat verwachten.

  krassen uit marmer verwijderen

  Natuursteen Behandelen inhuren

  Sommige krassen zijn niet zelf te verwijderen. Doordat de krassen te diep zitten zijn hier professionele methodes voor nodig. Natuursteen Behandelen weet precies wat zij moeten doen. Wij verwijderen bijna elke kras. Heeft u natuursteen buiten liggen? Dan is het mogelijk dat lichte krassen vanzelf verdwijnen door invloed van de zon, wind, regen en menselijk gebruik. Door experts in te huren hoeft u niet te wachten totdat de krassen uit het marmer verdwijnen. Wij pakken het probleem direct aan.

  Voorbeelden van onze projecten

  Wat veroorzaakt krassen in marmer

  Veel natuursteen is gevoelig voor krassen, waaronder marmer. Maar wat zijn dan de meest voorkomende oorzaken van de krassen in uw natuursteen? Natuursteen Behandelen legt het u uit. Scherpe voorwerpen en schuursponzen kunt u het beste vermijden. Zand is daarnaast ook zeer slecht en heeft hetzelfde effect als schuurpapier. Stofzuig daarom regelmatig om zand te verwijderen.

  Meer weten over krassen uit marmer verwijderen?

  Wilt u graag alle krassen uit uw marmeren vloer laten verwijderen? Huur dan nu een professional van Natuursteen Behandelen in. Wij hebben kennis over en ervaring met vrijwel elke soort natuursteen. We gebruiken altijd de beste middeltjes en snelste methodes om uw marmer weer krasvrij te maken. Neem contact op voor meer informatie en advies of maak direct een afspraak door te bellen naar 0851054105. U kunt ook mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl of een bericht sturen via het contactformulier.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.