085-1054105 bel ons gratis

Unieke Spaanse behandelmethodiek voor een blijvende glans!

Wij behandelen de gehele steen voor een prachtig resultaat; en niet slechts de bovenlaag.
Meer weten over onze Spaanse behandelmethode (uniek in Nederland)? Kijk dan hier.

Laat ons uw vloer vakkundig schuren

Het schuren van uw vloer biedt oplossingen als er krassen of doffe plekken op terecht zijn gekomen. Schakel hiervoor de specialisten van Natuursteen Behandelen in. Wij kunnen uw vloer weer zo goed als nieuw krijgen. Door de vloer vakkundig te ontdoen van de zo gehate krassen en vlekken, verschijnt als het ware een nieuwe laag van de natuursteen. Bovendien nemen onze slijp- of schuurwerkzaamheden ook de oneffenheden tussen de stenen weg. Hierdoor maken we van de vloer weer één geheel. Gun uw vloer ook de glans en uitstraling terug die het verdient. Laat ons deze vakkundig schuren!

natuursteen schuren

Welke soort natuursteen mogen wij voor u schuren?

Heeft u een vloer van bijvoorbeeld marmer, granito, leisteen, travertin, kalksteen, Belgisch- of Chinees hardsteen die toe is aan onderhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren een unieke, Spaanse methode waarmee wij uw vloer perfect kunnen renoveren. Deze methode werkt als volgt. Eerst wordt uw vloer zeer zorgvuldig geschuurd. Daarna gaat er een speciaal impregneermiddel de steen in. Dit middel zet uit, waardoor vuil niet meer kan doordringen in de toplaag en vlekken voorgoed tot het verleden behoren. Helemaal prettig is dat u uw meubilair gewoon kunt laten staan. Na het schuren geeft uw vloer een lichtgevend, glanzend effect. Interesse? Schakel ons direct in.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie
1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Voorbeelden van onze projecten

Wij tonen u graag en gratis het effect van schuren

Bent u nog niet bekend met hoe een geschuurde vloer eruit ziet? Wij laten het u graag zien. Nodig ons bij u uit, dan behandelen wij een proefstuk van marmer, granito, leisteen, travertin, kalksteen, Belgisch- of Chinees hardsteen. Deze dienst bieden we geheel gratis en vrijblijvend aan. Bent u tevreden met het resultaat? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Wilt u alvast een prijsindicatie ontvangen? Stuur ons dan wat foto’s toe van uw vloer. Naar aanleiding daarvan stellen wij een scherpe offerte op. Gaat u akkoord met onze exacte prijsindicatie na onze inspectie op locatie? En bent u tevreden met het resultaat van het proefstuk? Dan behandelen wij uw vloer meteen, zodat u spoedig weer beschikt over een kwalitatieve en stralende vloer!

Wanneer mogen wij uw vloer schuren?

Wij schuren vloeren door heel Nederland, zowel bij particulieren als bedrijven. Gunt u uw vloer die welverdiende make-over? Laat ons dan langskomen voor een grondige behandeling. Heeft u vragen over onze werkwijze? Vraag een vrijblijvende offerte op, bel naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. U heeft uw specialist in het schuren van vloeren van natuursteen gevonden!

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.