085-1054105 bel ons gratis

Keramiek vloer behandelen

Hoe wij een keramiek vloer behandelen

Ligt er in uw woning een prachtige keramiek vloer? Deze wilt u natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Maar vloeren worden intensief gebruikt. Daarom komt het voor dat uw keramiek vloer na verloop van tijd doffer wordt of dat er vlekken, krassen of beschadigingen op uw vloer ontstaan. Laat uw keramiek vloer dan behandelen door de specialisten van Natuursteen Behandelen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer gaat stralen! Wij kunnen uw keramiek vloer ook preventief behandelen. Op authentieke en vakkundige wijze brengen wij uw keramiek vloer in topconditie!

Keramiek vloer impregneren

Er zijn verschillende manieren waarop wij een keramiek vloer behandelen. Zo kunnen wij uw vloer impregneren. Dit is een blijvende oplossing tegen vuil en vocht. Uw keramiek vloer wordt voorzien van een speciaal impregneermiddel dat diep naar binnen dringt en zich hecht aan de steen. Hierdoor is uw vloer voortaan volledig beschermd en waterafstotend!

Twee impregneermiddelen om een keramiek vloer mee te behandelen

Als u uw keramiek vloer wilt laten impregneren, heeft u de keuze uit twee impregneermiddelen om uw keramiek vloer mee te behandelen. De één zorgt voor een naturel effect, waardoor uw vloer optimaal gaat stralen. De ander zorgt ook nog voor een kleurverdiepend effect. Hierdoor komen de kleurschakeringen van uw keramiek vloer nog beter naar voren.

keramiek vloer behandelen

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Polijsten

  Wij kunnen een keramiek vloer ook behandelen door deze te polijsten. Als u besluit om uw vloer te laten polijsten, dan voorziet u deze van een zeer verfijnde afwerking. Na deze behandeling zal uw keramiek vloer weer als nieuw ogen. En dat met een zeer langdurig resultaat!

  Het belang van onderhoud

  Eigenlijk geldt voor elke vloer dat regelmatig onderhoud nodig is om de vloer mooi te houden. Dus ook voor een keramiek vloer. Voor onderhoud aan uw keramiek vloer, kunt u ook bij ons terecht. Wat ons onderscheidt, is de unieke Spaanse methode die wij toepassen. Deze methode staat garant voor een stralend en duurzaam resultaat. Wij komen graag naar u toe om gratis en vrijblijvend een proefstuk uit te voeren. Dit vergemakkelijkt uw keuze om uw keramiek vloer te laten behandelen.

  Keramiek vloer behandelen door Natuursteen Behandelen

  Laat uw keramiek vloer behandelen door Natuursteen Behandelen en u weet zeker dat uw vloer nog lang mooi blijft. Keramiek vloeren behandelen wij al meer dan 36 jaar. Wilt u onze hulp inschakelen? Bel naar 085 – 105 4 105, stuur ons een e-mail via info@natuursteen-behandelen.nl of laat een bericht voor ons achter door het contactformulier op de website in te vullen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.