085-1054105 bel ons gratis

Unieke Spaanse behandelmethodiek voor een blijvende glans!

Wij behandelen de gehele steen voor een prachtig resultaat; en niet slechts de bovenlaag.
Meer weten over onze Spaanse behandelmethode (uniek in Nederland)? Kijk dan hier.

Laat ons uw vloer professioneel polijsten

Als u besluit uw natuursteen vloer te laten polijsten, dan voorziet u deze van een zeer verfijnde afwerking. Na deze behandeling oogt uw vloer weer als nieuw. Bovendien wordt dit resultaat zeer langdurig behouden. Schakel de specialisten van Natuursteen Behandelen in om dit effect te verwezenlijken. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van natuursteen vloeren, aanrechtbladen, vensterbanken en badkamers. Kortom, schakel ons in voor het polijsten van uw natuurstenen elementen.

polijsten vloeren

Waarom natuursteen polijsten?

U wilt uw vloer natuurlijk zo mooi en kwalitatief houden. Daarom is het erg aan te raden deze te laten polijsten, ook wel zoeten genoemd. Dit geldt in het bijzonder voor vloeren van marmer, kalksteen, travertin, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen. Is uw vloer door intensief gebruik dof geworden of zijn er lichte krasjes ontstaan? Wij voorzien deze graag van een deskundige behandeling, zodat uw natuursteen weer oogt en aanvoelt als nieuw. Komen wij langs om deze behandeling te verrichten? Dan maken wij uw vloer egaler en gladder. Hierdoor verdwijnen alle oneffenheden, zonder dat we daarmee de vloer aantasten. Als resultaat beschikt u weer over een glanzend en krasloze vloer. Vele particulieren en bedrijven in heel Nederland zijn u al voorgegaan. Kies ook voor onze vakkundige aanpak en schakel ons in.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie
1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Voorbeelden van onze projecten

Kies voor de gewenste glans

In welke mate wij uw vloer weer laten glanzen, bepaalt u volledig zelf. Wij informeren u graag over de mogelijke variaties. Kiest u voor licht glanzend of gaat uw voorkeur uit naar hoogglans? Helemaal prettig is dat we het resultaat u direct kunnen tonen. Nodig ons uit, zodat wij een proefstukje van 2m² kunnen behandelen. Dit doen wij volledig gratis en zonder verplichting. Zo ontdekt u direct wat onze aanpak voor uw vloer kan betekenen. Wij kunnen vloeren van marmer, kalksteen, travertin en Belgisch en Chinees hardsteen polijsten. Voor vloeren van gneis, graniet, kwartsiet en leisteen hebben we andere oplossingen. Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Elke kalkhoudende vloer van natuursteen ligt bij onze professionals in de juiste handen.

Schakel ons in om uw vloer te polijsten

Laat uw vloer door ons polijsten, als u deze weer die prachtige glans en charme gunt. Door ons wat foto’s toe te sturen van uw vloer, kunnen wij alvast een prijsindicatie opstellen. Heeft u vragen over onze diensten? Bel naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij komen graag uw natuurstenen vloer volledig naar uw wens polijsten.

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.