085-1054105 bel ons gratis

Laat uw Natuursteen vloer vakkundig coaten

Laat uw natuursteen vloer coaten door de experts van Natuursteen Behandelen. Door deze speciale coating blijft uw mooie vloer beschermd tegen vuil en vocht. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. En u kunt bij ons terecht voor het coaten van allerlei soorten natuursteen. Overweegt u om een coating aan te laten brengen op uw vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of maak direct een afspraak. Dan laten we op locatie zien wat Natuursteen Behandelen voor u kan betekenen.

Bescherm uw vloer met een coating

Laat Natuursteen Behandelen een coating aanbrengen op uw natuursteen vloer. Bij het coaten maken we een beschermende laag over uw vloer. Zo is de natuursteen vloer beschermd tegen invloeden van vuil en vocht en heeft u jaren langer plezier van de vloer. De coating kan aangepast worden aan uw wensen. Zo kunt u bij Natuursteen Behandelen bijvoorbeeld kiezen voor een coating met een matte of een glanzende afwerking. In sommige gevallen is het ook mogelijk om uw gladde vloer met het coaten een antislip effect te geven. Overleg met onze specialisten wat er mogelijk is bij uw natuursteen vloer.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

De voordelen van Natuursteen Behandelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Wij werken door het hele land
  • Het meubilair kan binnen blijven staan
  • Er komt geen stof vrij bij het coaten
  • Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
  • Een 100% tevredenheidsgarantie
1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Welke soorten natuursteen kunnen wij coaten

Er zijn veel verschillende soorten natursteen. Zo zijn er de kalkhoudende natuurstenen, zoals marmer, travertin en Belgisch en Chinees harsteen. Of de niet-kalkhoudende soorten, zoals graniet, leisteen, kwartsiet en gneis. Het is belangrijk om te weten welke natuursteen vloer er bij u thuis ligt. Het aanbrengen van een coating is namelijk alleen mogelijk bij de niet-kalkhoudende soorten natuursteen. Natuursteen Behandelen komt dus met alle plezier langs om uw vloer van granito, leisteen, kwartsiet of gneis te coaten. Wij werken door heel Nederland. En we bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven.

natuursteen vloer coaten

Voorbeelden van onze projecten

Laat Natuursteen Behandelen uw vloer coaten

Voor het coaten van uw natuursteen vloer bent u bij Natuursteen Behandelen aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 085-1054105. U kunt ook een e-mail sturen naar info@natuursteen-behandelen.nl of het contactformulier op de website invullen.

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.