085-1054105 bel ons gratis

Unieke Spaanse behandelmethodiek voor een blijvende glans!

Wij behandelen de gehele steen voor een prachtig resultaat; en niet slechts de bovenlaag.
Meer weten over onze Spaanse behandelmethode (uniek in Nederland)? Kijk dan hier.

Uw specialist in scheuren en gaten herstel

Zoekt u naar een specialist die scheuren en gaten in uw vloeren en wanden van natuursteen kan herstellen? Neem dan contact op met Natuursteen Behandelen. Wij zijn al sinds 1982 dé natuursteenspecialist aangaande het herstel en de reparatie van natuursteen, waaronder marmer, hardsteen, travertin, graniet, terrazzo en leistein. Wij behandelen uw vloer of muur uiterst vakkundig, waardoor deze er weer zo goed als nieuw uitziet. Met onze ingenieuze technieken halen wij die herkenbare glans en het oorspronkelijke kleurcontrast weer helemaal terug. Kortom, zijn er scheuren en gaten terecht gekomen in uw vloeren of wanden? Schakel ons in voor een grondige reparatie of het benodigd herstel.

scheuren en gaten reparatie VOOR
Scheuren en gaten herstel NA

Ontdek onze werkwijze met natuursteen vloeren en wanden

Wij gaan ietwat anders te werk dan de meeste bedrijven in natuursteen, marmer en leisteen. Zo kunnen wij u al telefonisch en aan de hand van foto’s een prijsindicatie geven voor de reparatie van de scheuren en gaten in uw muren of vloeren. Maken wij vervolgens een afspraak? Dan behandelen wij eerst geheel vrijblijvend een proefstukje. Ook berekenen wij bij u op locatie een exacte prijs voor het herstel van bijvoorbeeld uw granito vloer of wand van travertin. Gaat u akkoord met deze prijs? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Hierbij voeren we werkzaamheden uit als schuren, polijsten, afslijpen, kristalliseren en impregneren. Dit gebeurt allemaal volgens een unieke, Spaanse methode. Hierdoor leveren wij altijd een stralend en duurzaam resultaat op!

Bekijk onze voordelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Bereken je prijs

1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Voorbeelden van onze projecten

Schakel ons in voor de reparatie van gaten en scheuren

Wilt u dat wij uw vloeren of muren van travertin, granito, terrazzo, leisteen, harsteen of een andere soort natuursteen van het benodigde herstel voorzien? Na onze reparatie zijn die onaantrekkelijke scheuren en gaten volledig verdwenen! Schakel ons in door te bellen naar 085-1054105, stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag langs voor het vakkundig herstel van de gaten en scheuren in uw vloer of wand!

Profiteer van onze vele voordelen

Als u ons de scheuren en gaten in uw vloer of muur van marmer, leisteen, graniet, travertin, hardsteen, terrazzo of een andere soort natuursteen laat herstellen, dan kiest u voor verschillende voordelen, zoals een gratis demonstratie op locatie en een stofvrije werkwijze! Bent u overtuigd van onze aanpak? Schakel ons dan in voor de reparatie of het herstel van de gaten en scheuren in uw vloer of wand!

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor de reparatie en behandeling van uw marmeren-/ natuurstenen vloer of wand? En wilt u overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer of wand?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.