085-1054105 bel ons gratis

Als het tijd is voor grondig herstel

Is het tijd voor een grondige renovatie of reparatie aan uw natuursteen vloeren? Natuursteen Behandelen komt graag langs voor het herstel. Met onze vakkundige behandelingen verlengen we de levensduur van uw vloer aanmerkelijk. Hier zijn al heel veel particulieren en bedrijven achter gekomen. Voor beide partijen bieden wij onze diensten al meer dan 30 jaar aan. Laat ons ook zorgen voor die benodigde renovatie of reparatie aan uw natuurstenen vloeren, aanrecht, badkamer of vensterbanken. Wanneer mogen wij het herstel verzorgen aan uw natuurstenen elementen?

Deze soorten natuursteen voorzien wij van renovatie of reparatie

Mogen wij langskomen voor een renovatie of reparatie aan uw natuurstenen vloer? Dit herstel verzorgen wij volgens unieke Spaanse technieken. Het repareren of renoveren van vloer gebeurt uiteraard met de nieuwste en meest kwalitatieve middelen. Het herstel kan op verschillende manieren plaatsvinden. Wij zijn bekwaam met verschillende technieken in reparatie en renovatie. Denk aan afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten en impregneren. Onder andere de volgende soorten natuursteen kunnen wij voor u behandelen:

Het soort herstel hangt af van het soort natuursteen en de staat van het element.

Vet vlekken

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.

Voorbeelden van onze projecten

Waarom ons inschakelen voor de reparatie of renovatie?

Hoe bijzonder vloeren van natuursteen zijn, weten wij als geen ander. Wij onderstrepen daarom graag hoe belangrijk het is uw vloer op tijd te laten renoveren, repareren en onderhouden. Schakelt u ons in voor het herstel van uw vloer van marmer, graniet, travertin of Belgisch of Chinees hardsteen? Dan ontvangen we graag eerst wat foto’s van de situatie. Aan de hand daarvan stellen we graag een vrijblijvende offerte op. Om u te laten zien wat de effecten van een reparatie en renovatie door onze specialisten zijn, komen we graag bij u langs om een proefstukje te behandelen. Bevalt het resultaat na dit herstel u? Dan gaan we meteen aan de slag. Kortom, schakel ons vandaag nog in voor die benodigde reparatie en renovatie.

Schakel ons in voor vakkundig herstel

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor grondig herstel aan hun natuurstenen vloer en ander element. Is het ook nodig bij u langs te komen voor een vakkundige reparatie en renovatie? Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Naast eenmalig herstel, kunt u ons ook inschakelen volgens een periodiek onderhoudscontract. Hiermee voorkomt u een dure reparatie en renovatie in de toekomst!

Bekijk onze voordelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie