085-1054105 bel ons gratis

Onderhoud van uw marmer vloeren door Natuursteen Behandelen

Bent u de trotse eigenaar van marmer vloeren? En zoekt u een specialist op het gebied van marmer onderhoud? Dan bent u bij Natuursteen Behandelen aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar zijn wij een begrip onder particulieren en bedrijven als het gaat om het polijsten, schuren, kristalliseren, afslijpen en impregneren van marmer. Met het juiste onderhoud ziet uw marmer er weer uit als nieuw. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak bij marmer vloeren of maak direct een afspraak voor marmer onderhoud.

Specialist in het behandelen van marmer

Wij van Natuursteen Behandelen bezitten alle facetten van het vak. Van marmer schuren en afslijpen tot marmer kristalliseren, polijsten en impregneren, wij zijn uw totaalpartner voor het onderhoud van uw marmer vloeren. Het unieke aan ons bedrijf is dat er volgens een Spaanse methode gewerkt wordt. Wij passen namelijk een heel bijzondere wijze van kristalliseren toe. In plaats van het gebruikelijke aanbrengen van een beschermlaag en glanslaag op de steen, doet Natuursteen Behandelen het anders. Wij brengen de beschermlaag in de steen aan en laten de steen van binnenuit glanzen. Hiervoor gebruiken wij een uniek kristalmiddel en verwarmen wij de steen machinaal. Het kristal nestelt zich vanwege de geopende poriën in de steen en zet uit. Op deze manier wordt glasvorming tegengegaan en blijven doffe vlekken op de toplaag van de vloer voortaan weg.

natuursteen onderhouden wassenaar

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  De typen natuursteen die wij kunnen kristalliseren

  Kristalliseren werkt anders dan hoogglans. Hoogglans wordt namelijk op de steen aangebracht, terwijl bij kristalliseren de glans uit de steen zelf komt. Deze Spaanse manier van marmer vloeren onderhouden kan ook worden toegepast bij vloeren van travertin, terrazzo, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen. Kiest u voor onze aanpak bij marmer vloeren onderhoud? Dan kunt u rekenen op een uitstekende service.

  De kosten voor het behandelen van marmer vloeren

  Wilt u ons inschakelen voor onderhoud aan uw marmer vloeren? Dan geven wij u graag een prijsindicatie. De eerste offerte wordt opgesteld op basis van telefonisch contact en foto’s. Vervolgens komen we bij u langs op locatie om een definitieve prijs op te stellen voor het behandelen van uw vloer. Op locatie zullen wij op een klein gedeelte van uw marmer onze behandeling demonstreren. Zo ziet u het grote effect van het kristalliseren. Wanneer het resultaat u bevalt, kunnen wij direct aan de slag gaan om de rest van de vloer aan te pakken.

  Benader ons voor meer informatie over de mogelijkheden

  Wilt u ook graag uw marmer vloeren laten behandelen door een specialist van Natuursteen Behandelen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 105 4 105, stuur een mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of vul het online contactformulier in. Dan kunt u genieten van marmer vloeren die er weer uitzien als nieuw!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.