085-1054105 bel ons gratis

Verzorging van granito vloeren

Bent u op zoek naar een specialist in granito onderhoud? Dan bent u bij Natuursteen Behandelen aan het juiste adres! Wij gaan al meer dan 30 jaar aan de slag met het onderhouden van verschillende soorten natuursteen, waaronder granito vloeren. Wij beschikken over de juiste topkwaliteit middelen en apparatuur om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Wilt u het granito onderhoud aan ons overlaten? Neem direct contact op, maak een afspraak, ontdek wat we voor u kunnen betekenen en laat uw granito behandelen door een specialist.

Kenmerken van granito vloeren

Granito, ook wel terrazzo genaamd, is een gietvloer met korrels van verschillende soorten natuursteen. Granito wordt al heel lang gelegd, maar is in de laatste jaren weer echt populair geworden. Het is een zeer slijtvaste, praktische en stijlvolle soort natuursteen. Echter is de granito vloer wel gevoelig voor krimp, uitsparingen en scheurtjes. Om ervoor te zorgen dat de vloer een lange levensduur heeft, en lang mooi blijft, is het belangrijk om periodiek granito onderhoud uit te laten voeren, en het granito te laten behandelen

Granito onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Periodiek onderhoud door een professional

  Het dagelijks onderhoud van de granito vloer is erg eenvoudig. U kunt de vloer gewoon schoon houden door deze te reinigen met een zacht reinigingsproduct en lauw water. Kies een speciaal reinigingsmiddel voor granito. Producten op basis van chloor, zuur en schuurmiddelen zijn erg schadelijk, en zorgen ervoor dat het granito beschadigd. Deze mag u dus zeker niet gebruiken! Daarbij is het verstandig om periodiek een specialist als Natuursteen Behandelen in te schakelen voor grondig onderhoud van het granito. Wij beschikken over de juiste materialen om de vloer te behandelen. Technieken die we toe kunnen passen wanneer we aan de slag gaan met het onderhoud van natuursteen zijn onder andere:

  • schuren
  • afslijpen
  • polijsten
  • impregneren
  • kristalliseren

  We kijken graag samen met u welke methode het meest geschikt is voor uw vloer.

  Repareren van beschadigingen

  Wanneer u het granito laat behandelen door ons, passen we methodes toe die ervoor zorgen dat de vloer veel minder snel beschadigd raakt. Maar dat is niet alles. Wij kunnen namelijk ook beschadigingen aan de vloer repareren, en ervoor zorgen dat hij er weer prachtig uitziet door granito onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van doffe plekken of krassen. Bij slijtage zullen we de vloer volledig opschuren met professionele apparatuur. Vervolgens kunnen we hem impregneren. Heeft uw vloer geen beschadigingen? Dan kunnen we het ook direct polijsten, wat de perfecte manier is om het granito nieuw leven in te blazen en de oude glans terug te geven.

  Vrijblijvende offerte voor granito onderhoud

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor granito onderhoud ontvangen? Neem dan direct contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 085-1054105 of door een mail te sturen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Natuursteen Behandelen gaat graag aan de slag met uw granito onderhoud!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.