085-1054105 bel ons gratis

Unieke Spaanse behandelmethodiek voor een blijvende glans!

Wij behandelen de gehele steen voor een prachtig resultaat; en niet slechts de bovenlaag.
Meer weten over onze Spaanse behandelmethode (uniek in Nederland)? Kijk dan hier.

Laat uw vloeren onderhouden door Natuursteen Behandelen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor natuursteen onderhoud? Kies dan voor de diensten van Natuursteen Behandelen. Al meer dan 30 jaar is ons familiebedrijf een begrip onder particulieren en bedrijven die hun natuursteen vloeren willen laten reinigen, repareren of renoveren. Wij gebruiken hiervoor de beste technieken en materialen. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak met onze vakmensen.

Al jaren een vakkundig aanspreekpunt

Voor onderhoud aan uw natuurstenen vloer bent u dus bij ons aan het juiste adres. Ook helpen wij u bij:

 • Renovatie
 • Reparatie
 • Herstel
 • Schoonmaak
 • Behandelingen
 • Onderhoud voor bedrijven

natuursteen onderhoud

De levensduur van uw vloer vergroten met natuursteen behandelingen

Het behandelen van natuursteen is heel belangrijk om de levensduur van de vloer te vergroten. Onze methodes voor natuursteen behandelingen zijn afkomstig uit Spanje. Met onze methodes kunnen wij uw vloer weer zijn glans teruggeven. Wilt u meer te weten over de kosten van een reparatie, reiniging of renovatie van uw vloer? Dan kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij komen dan op uw locatie direct uw natuurstenen vloer bekijken. Op deze manier kunnen wij u een prijs op maat geven.

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie
Naam(Vereist)

Voorbeelden van onze projecten

Welke typen natuursteen kunnen behandelen

Welke typen natuursteen kunnen wij behandelen? Wij behandelen onder andere:

Natuursteen is in heel veel landen in Europa te vinden. U kunt hierbij denken aan België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen en Schotland. Welk type natuursteen heeft u? Geef uw wensen wat betreft het natuursteen onderhoud aan ons door.

Welke behandeling heeft uw natuurstenen vloer nodig?

De behandeling die wij toepassen is afhankelijk van het type natuursteen dat u heeft. Het kan zijn dat u uw vloer wilt laten behandelen voor de bescherming tegen invloeden van buiten. Wij kunnen dan de natuursteen bijvoorbeeld impregneren. Wilt u meer glans of kleine oneffenheden wegwerken? Dan kunnen wij het bovenste laagje afslijpen en uw vloer polijsten. Natuursteen zoals graniet en marmer zijn uitstekend te polijsten, zodat zij weer een nieuwe glans te verkrijgen. De polijstmethode zal uiteindelijk bepalen of uw natuursteenvloer mat, gezoet of sterk glanzend wordt. U bepaalt dus zelf welke natuursteen behandelingen wij zullen uitvoeren.

Benader ons voor meer informatie over natuursteen onderhoud en behandelingen

Wenst u ook uw natuursteen te laten behandelen door een specialist? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 105 4 105 of stuur een mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor het natuursteen onderhoud bij u thuis.

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.