085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen dorpel laten reinigen en schoonmaken

Wilt u uw natuursteen dorpel behandelen? Laat deze dan reinigen door de professionals van Natuursteen Behandelen. We behandelen met alle plezier natuurstenen dorpels van bedrijven en particulieren. Wat er ook nodig is om uw natuursteen dorpel weer te laten glanzen, wij regelen het voor u. Van kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten tot impregneren. We hebben de juiste kennis, technieken en vaardigheden in huis. Schakel dus vandaag nog Natuursteen Behandelen in voor het schoonmaken en reinigen van uw dorpel en vraag een vrijblijvende offerte aan.

We behandelen diverse soorten natuursteen dorpels

De dorpel is bedoeld om de kier te dichten tussen bijvoorbeeld de deur en de vloer of het raam en het onder oppervlak. Door de functie krijgt een natuursteen dorpel per definitie al een boel te verduren. Krassen en oneffenheden ontstaan dan ook snel. Het behandelen van een natuursteen dorpel is van tijd tot tijd dan ook zeker nodig om deze glanzend en stralend te houden. Natuursteen Behandelen is gelukkig ruim ervaren in het reinigen en schoonmaken van verschillende soorten natuursteen, zoals marmer, granito, Chinees hardsteen en Belgisch hardsteen. Met andere woorden: wij laten uw dorpel weer glimmen!

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie
1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Onze aanpak voor behandelen van dorpels

Natuursteen Behandelen is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het behandelen van dorpels. Wat er ook aan uw dorpel moet gebeuren: glimmen, afslijpen, schuren, polijsten, kristalliseren of impregneren, we regelen het voor u. Omdat het essentieel is om uw natuursteen dorpel in topconditie te houden, verzorgen we graag het schoonmaken en het reinigen ervan. Is uw dorpel beschadigd? Onze professionals helpen u graag met het herstellen van uw natuursteen dorpel. We beloven u hierbij altijd een afwerking naar wens.

natuursteen vloer kristalliseren

Voorbeelden van onze projecten

Natuursteen dorpel behandelen: onze voordelen

Laat het behandelen, reinigen en schoonmaken van uw natuursteen dorpel aan ons over en profiteer van de volgende fijne voordelen:

 • Demonstratie op locatie
 • We werken door het hele land
 • Stofvrije werkwijze
 • Meer dan 30 jaar een familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Schakel ons in voor het onderhoud van uw natuursteen dorpel

Heeft uw natuursteen dorpel onderhoud nodig? Laat het onderhoud, reinigen en schoonmaken van uw dorpel over aan Natuursteen Behandelen. We staan in heel Nederland voor u klaar. Kies ook voor onze ervaren en kundige aanpak. Bel naar 085-8000007 of stuur een mail naar info@marmerbehandelen.nl en laat uw natuursteen dorpel weer glanzen.

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.