085-1054105 bel ons gratis

Gneis behandelen door een specialist

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in gneis onderhoud, bent u bij Natuursteen Behandelen aan het juiste adres. Gneis is een prachtige natuursteen die veel gebruikt wordt voor aanrechtbladen, trappen en natuurlijk vloeren. Door het gneis te laten behandelen door onze specialist, krijgt het een beschermende laag waardoor hij makkelijker te reinigen is en minder snel beschadigd raakt. Met periodiek gneis onderhoud, houdt u de vloer langer mooi. Wilt u meer weten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op.

Kenmerken van een gneis vloer

Gneis is een prachtig gesteente dat in veel verschillende stijlen verkrijgbaar is. Qua uiterlijk lijkt het op graniet. Gneis is te verkrijgen in heel veel kleuren en patronen. Dat is een van de redenen waarom het zo populair is, het past in veel interieurstijlen. De vloer kan ook in verschillende stijlen afgewerkt worden, bijvoorbeeld glanzend, dof of ruw. Dit kunt u beïnvloeden door het gneis te laten behandelen. Hiervoor schakelt u de specialisten van Natuursteen Behandelen in.

Gneis onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Waarom gneis onderhoud nodig is

  Voor het schoonmaken van uw gneis vloer, gebruikt u een zacht reinigingsmiddel, bij voorkeur een reinigingsmiddel speciaal voor gneis, en lauwwarm water. Het is belangrijk om producten op basis van bijvoorbeeld chloor en zuur en schuurmiddelen te vermijden. Die kunnen namelijk flinke schade aan de vloer aanrichten, en voor verkleuringen zorgen. Laat het gneis door ons behandelen, om ervoor te zorgen dat hij beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Door een beschermende laag aan te brengen, is de vloer minder gevoelig voor vlekken. Ook is het verstandig om hem periodiek grondig door onze specialist te laten reinigen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het grondig reinigen van natuursteen vloeren, waaronder gneis. Wij beschikken over de kennis en de apparatuur voor het reinigen door middel van verschillende technieken, waaronder:

  • schuren
  • afslijpen
  • polijsten
  • impregneren
  • kristalliseren

  We kijken graag welke soort gneis onderhoud voor uw vloer het meest geschikt is.

  Gneis vloer herstellen

  Wanneer u kleine beschadigingen op uw vloer opgemerkt heeft, raden we aan meteen contact met ons op te nemen. Een kleine beschadiging kan namelijk snel groter worden in natuursteen. Het herstellen van zo’n grote beschadiging is een stuk prijziger dan het uitvoeren van kleine reparaties. Wanneer u periodiek gneis onderhoud door ons laat uitvoeren, controleren we altijd op beschadigingen zoals doffe plekken en krassen, en herstellen we die meteen. Bij slijtage zullen we de vloer opschuren met de juiste hoge kwaliteit apparatuur, om hem vervolgens te impregneren. Heeft u vloer geen beschadigingen? Dan kunnen we hem direct polijsten, wat een goede manier is om uw vloer nieuw leven in te blazen en weer te laten stralen.

  Vrijblijvende offerte voor gneis onderhoud

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gneis onderhoud of uw gneis laten behandelen door Natuursteen Behandelen? Neem dan direct contact op en ontvang een vrijblijvende offerte. Vul nu hier op de site het contactformulier in, bel 085-1054105 of stuur een mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Natuursteen Behandelen gaat graag aan de slag met uw gneis onderhoud.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.