085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen vloer antislip laten maken

Een natuursteen vloer ziet er prachtig uit, zowel binnen als buiten. Maar op tuinpaden of bij entrees kan de natuursteen vloer nogal eens glad worden door bijvoorbeeld regen. U wilt valpartijen natuurlijk voorkomen. Daarom kunt u ervoor kiezen om uw gladde tegels buiten stroef te laten maken. Ook kunnen we uw terrastegels antislip maken. Bij Natuursteen Behandelen kunnen we uw gladde vloer stroef maken, zonder iets te veranderen aan het uiterlijk van de vloer. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Natuursteen stroef maken

Bij Natuursteen Behandelen willen we zeker weten dat de behandeling voor het stroef maken van de vloer heeft geholpen. Daarom beginnen we met het meten van de stroefheid van de gladde natuursteen. Vanaf dit startpunt meten we hoeveel de stroefheid is verbeterd. Vervolgens maken we de natuursteen vloer zorgvuldig schoon. Het stroef maken van de vloer gebeurt door middel van een speciale antislip vloeistof. Deze brengen we aan op de vloer en laten we inwerken. Hierna moet de vloer opnieuw grondig schoongemaakt worden. Tot slot kunnen de specialisten van Natuursteen Behandelen uw vloer impregneren. Zo blijft de vloer ook na het antislip maken beschermd tegen water en vuil.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie
1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Hoe wordt een gladde vloer stroef?

Bij het antislip maken van uw natuursteen vloer maken we minuscule groeven in de toplaag van de gladde steen. U ziet hier niets van. Uw mooie natuursteen vloer blijft er dus hetzelfde uitzien. Als er nu water op de vloer ligt, is het niet meer glad. Het water kan in de groeven lopen, hierdoor heeft u meer grip en is de kans op uitglijden kleiner. Zo kunnen we bij Natuursteen Behandelen uw gladde natuursteen vloer antislip maken.

natuursteen anti-slip stroef maken

Voorbeelden van onze projecten

Een antislip vloer onderhouden

Het schoonmaken van uw antislip vloer is gelukkig niet meer werk dan het onderhouden van een gladde natuursteen vloer. Zeker na het impregneren van de vloer, is het verwijderen van stof en vuil heel eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft is een goed schoonmaakmiddel. De experts van Natuursteen Behandelen kunnen u na het stroef maken van uw vloer tips geven voor het onderhoud.

Vraag Natuursteen Behandelen om hulp

Heeft u terrastegels die u antislip wilt maken? Of wilt u andere gladde tegels stroef maken? Natuursteen Behandelen kan alle gladde soorten natursteen antislip maken. Neem voor meer informatie contact op via 085-1054105 of via info@natuursteen-behandelen.nl. Of vul het contactformulier op de website in.

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.