085-1054105 bel ons gratis

Unieke Spaanse behandelmethodiek voor een blijvende glans!

Wij behandelen de gehele steen voor een prachtig resultaat; en niet slechts de bovenlaag.
Meer weten over onze Spaanse behandelmethode (uniek in Nederland)? Kijk dan hier.

Laat uw vloer van natuursteen door ons afslijpen

Natuursteen Behandelen heeft ruime ervaring met natuursteen afslijpen, ook wel slijpen of schuren genoemd. Is dit nodig voor uw vloer? Omdat deze beschadigd is of grove plekken heeft gekregen vanwege langdurig en veelvuldig gebruik? Schakel onze specialisten dan in. Wij gebruiken verfijnde, Spaanse technieken, waardoor alle oneffenheden vakkundig en volledig worden verwijderd. Hiermee verlengt u de levensduur van uw vloer enorm. Bovendien oogt deze na onze behandeling weer als nieuw. Schakel ons direct in voor het afslijpen van uw vloer.

impregneren vloeren

Deze soorten natuursteen kunnen wij afslijpen

Wij kunnen verschillende soorten vloeren behandelen. Heeft u een vloer van bijvoorbeeld marmer, granito, leisteen, travertin, kalksteen, Belgisch- of Chinees hardsteen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Is uw vloer niet meer in de perfecte staat waarin u deze wenst? Dan kan het een verschil maken uw vloer te laten afslijpen. Deze behandeling houdt kortweg gezegd in dat we van uw marmeren vloer een gelijkmatige dunne toplaag wegslijpen. Zo ontstaat er een geheel nieuwe en onbeschadigde toplaag. Bij elke behandeling maken we gebruik van de nieuwste technieken. Bovendien beschikken wij over slijpmachines van verschillende groottes en snelheden. Uiteraard gebruiken wij voor onze slijptechnieken uitsluitend de beste kwaliteit diamant slijpmaterialen.

Bekijk onze voordelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie
1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Voorbeelden van onze projecten

Kom erachter welk resultaat afslijpen precies geeft

Wilt u dat wij uw vloer van marmer, granito, travertin, Belgisch- of Chinees hardsteen behandelen? Maar bent u nog een beetje onzeker over het resultaat? Nodig ons dan bij u uit. Wij behandelen graag een proefstukje op uw locatie, zodat u direct ziet welk resultaat u mag verwachten. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. Ook zullen we, nadat wij uw gehele vloer hebben geïnspecteerd, een exacte prijs opstellen voor onze dienst. De offerte die u van ons ontvangt, is inclusief alle materialen en het arbeidsloon. Kortom, volg de vele particulieren en bedrijven in heel Nederland en schakel ons ook in voor het behandelen van uw marmeren, granieten of hardstenen vloer.

Schakel ons in voor het afslijpen van uw vloer

Laat onze specialisten uw vloer afslijpen, als deze wel een opfrisser kan gebruiken. Wij schuren uw vloer, aanrecht of vensterbank uiterst zorgvuldig, zodat deze er straks weer als nieuw uitziet. Bent u benieuwd naar onze diensten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, bel naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij brengen graag een bezoekje aan uw pand om uw natuurstenen element vakkundig te komen afslijpen.

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.