085-1054105 bel ons gratis

Hulp bij het onderhoud van uw travertin vloeren

Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt om uw travertin vloeren te laten behandelen? Kies dan voor de diensten van Natuursteen Behandelen. Wij zijn expert op het gebied van travertin behandelen. Travertin is een kalksteen die gevormd wordt door neerslag van kalk uit onverzadigd water uit warme bronnen. De natuursteen heeft typerende onregelmatige poriën die zijn ontstaan door bladeren, takjes en ander materiaal dat in het water is gevallen en verteert. Wij kunnen uw travertin vloeren op verschillende manier behandelen. Bent u benieuwd geworden naar de technieken die wij gebruiken? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak.

Het behandelen van travertin vloeren

Zoals gezegd kunnen travertin vloeren op verschillende manier worden behandeld. Wij van Natuursteen Behandelen kunnen bijvoorbeeld travertin impregneren, afslijpen of renoveren. Om uw travertin vloeren weer te laten stralen, gebruiken wij een uniek Spaans kristallisatiemiddel. Wanneer wij dit middel gebruiken, wordt de steen eerst opgewarmd zodat de steenporiën openen en de steen uitzet. Het kristal in de steen voorkomt glasvorming en daarmee looppaden (doffe vlekken in de toplaag) die je nog wel kunt aantreffen na een polijstbehandeling. Na de kristallisatie van uw vloeren glanzen ze als nooit tevoren.

travertin onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Andere voordelen van kristalliseren

  Naast de prachtige glans biedt onze speciale Spaanse methode nog meer voordelen. Deze methode is namelijk stofvrij. Tevens hoeft de vloer na een behandeling niet uit te harden of te drogen. Uw meubilair kan tijdens een behandeling dus gewoon blijven staan. Wilt u uw vloer laten impregneren, renoveren of polijsten? Ook dan helpen wij u graag.

  Een indrukwekkend resultaat

  Wij van Natuursteen Behandelen zorgen altijd voor een indrukwekkend resultaat. Benader ons voor een offerte op maat. Wij komen dan op locatie om uw vloer te bekijken en u een exacte prijsindicatie te geven. Tevens zullen wij een klein stukje van uw travertin vloeren behandelen met ons unieke middel. Wanneer het resultaat u bevalt, gaan wij direct aan de slag met het behandelen van uw vloeren.

  Benader onze specialisten voor meer informatie

  Wenst u ook onze specialist in te schakelen voor het behandelen van uw travertin vloeren? Benader ons dan via telefoonnummer 085 105 4 105, mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij helpen u dan graag met het onderhoud aan uw travertin vloeren.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.