Travertin Onderhoud

Hulp bij het onderhouden van uw travertin vloeren

Zoekt u een bedrijf waar u terechtkunt om uw travertin vloeren te laten behandelen? Kies dan voor de diensten van Natuursteen Behandelen. Wij zijn dé expert op het gebied van travertin onderhoud. Travertin is een kalksteensoort die gevormd wordt door neerslag van kalk uit onverzadigd water uit warme bronnen. Dit type natuursteen heeft typerende onregelmatige poriën die zijn ontstaan door bladeren, takjes en ander materiaal dat in het water is gevallen en verteerd. Wij kunnen uw travertin vloeren op verschillende manieren behandelen. Bent u benieuwd naar de technieken die wij gebruiken? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak om uw travertin te laten onderhouden.

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • Wij verplaatsen uw meubels
 • Wij verplaatsen uw meubels
travertin na

Het behandelen van travertin vloeren

Zoals gezegd kunnen travertin vloeren op verschillende manieren worden behandeld. Wij van Natuursteen Behandelen kunnen bijvoorbeeld travertin onderhouden door impregneren, afslijpen of renoveren. Om uw travertin vloeren weer te laten stralen, gebruiken wij een uniek Spaans kristallisatiemiddel. Wanneer wij dit middel gebruiken, warmen we de steen eerst op zodat de steenporiën openen en de steen uitzet. Zo dringt het middel door tot diep in de steen. Het kristal in de steen voorkomt glasvorming en daarmee looppaden (doffe vlekken in de toplaag) die je nog wel kunt aantreffen na een polijstbehandeling. Na de kristallisatie van uw vloeren glanzen ze als nooit tevoren.

Bekijk onze video

Andere voordelen van kristalliseren

Naast de prachtige glans biedt onze speciale Spaanse methode nog meer voordelen. Deze methode is namelijk stofvrij en de vloer hoeft na een behandeling niet uit te harden of te drogen. Uw meubilair kan tijdens een behandeling dus gewoon blijven staan. Wilt u uw vloer laten impregneren, renoveren of polijsten? Ook dan helpen wij u graag uw travertin te onderhouden.

Bescherm uw vloer

Door uw vloer van travertin te laten impregneren, zorgt u voor een blijvende oplossing tegen vuil en vocht. Impregnatie zorgt ervoor dat uw vloer volledig beschermd is en waterafstotend wordt. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker om uw travertin vloer te onderhouden. Bij ons heeft u de keuze uit twee impregneermiddelen voor het impregneren van uw vloer. Het ene middel zorgt voor een natural effect, waardoor uw vloer weer optimaal gaat stralen. Het andere middel heeft ook nog een kleurverdiepend effect, waardoor de kleurschakeringen van uw travertin vloer nog beter naar voren komen. Uiteraard kunnen we u ook uitstekend adviseren bij het maken van een keuze.

Kies de gewenste glans voor uw vloer

In welke mate u uw travertin vloer laat glanzen, bepaalt u uiteraard zelf. Kiest u voor licht glanzend? Of gaat uw voorkeur toch uit naar hoogglans? Laat uw travertin door ons onderhouden en uw vloer komt er weer als nieuw uit te zien!

VoorNa

Een indrukwekkend resultaat

Wij van Natuursteen Behandelen zorgen altijd voor een indrukwekkend resultaat. Benader ons voor een offerte op maat als u uw travertin wilt laten onderhouden. Wij komen dan op locatie om uw vloer te bekijken en u een exacte prijsindicatie te geven. Ook zullen wij een klein stukje van uw travertin vloer behandelen met ons unieke middel. Wanneer het resultaat u bevalt, gaan wij direct aan de slag met het behandelen van uw vloer

Laat ons uw travertin onderhouden

Elke travertin vloer is uniek. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden we u altijd een oplossing op maat, die past bij uw vloer en aan uw specifieke behoeften voldoet. Onze ervaren professionals staan voor u klaar om uw travertin te onderhouden. Met een 100% tevredenheidsgarantie verzekeren we u van een prachtige travertin vloer, die zal stralen als nooit tevoren! We streven bij elke opdracht naar perfectie. En dat ziet u terug in het resultaat. Daarbij gebruiken we enkel hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om het beste resultaat te garanderen. Het is dan ook niet voor niets dat onze klanten al meer dan 30 jaar terug blijven komen voor onze service en glanzende vloeren. Laat uw travertin vloer onderhouden door ons en u heeft nog lang plezier van uw prachtige vloer.

Vrijblijvend advies

Met meer dan 36 jaar ervaring zijn wij uw aanspreekpunt als het aankomt op travertin onderhouden. Dankzij onze vakkundige technieken kunnen wij elke travertin vloer opnieuw tot leven wekken. Daarnaast kunnen we u ook vrijblijvend adviseren over deskundige oplossingen op het gebied van travertin onderhoud. Zo houdt u uw travertin vloer zelf eenvoudig in topconditie!

Benader onze specialisten voor meer informatie over travertin onderhouden

Wenst u ook onze specialist in te schakelen voor het behandelen van uw travertin vloeren? Of wilt u meer informatie over travertin onderhouden? Benader ons dan via telefoonnummer 085 – 105 4 105, mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij helpen u dan graag met het onderhoud aan uw travertin vloeren.

Ons werk

Ontdek het zelf

 • 09-02-2024

  Marmer vloer behandeling

 • 09-02-2024

  Reparatie hoek natuursteen muur

 • 09-02-2024

  Aanrechtblad laten glanzen

 • 03-02-2024

  Hardsteen keuken vloer

 • 01-02-2024

  Hardsteen voor & na behandeling

 • 18-01-2024

  Marmer voor & na behandeling

 • 18-01-2024

  Hardsteen keuken vloer

 • 09-01-2024

  Hardsteen behandeling zijdeglans

 • 04-11-2023

  Marmer weer laten glanzen

 • 03-11-2023

  Marmer vloer onderhoud

NATUURSTEEN BEHANDELEN

Neem contact op en we gaan direct aan de slag!

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • Wij verplaatsen uw meubels

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.