085-1054105 bel ons gratis

Uw expert in het behandelen van leisteen vloeren

Natuursteenspecialist Natuursteen Behandelen is dé expert in leisteen vloeren behandelen, repareren en herstellen. Wij schuren, afslijpen, polijsten, kristalliseren en impregneren vloeren al sinds 1982 op een unieke, Spaanse manier. Deze bijzondere aanpak zorgt voor een prachtige glans en diepe kleurintensiteit van uw vloer. Maak vandaag nog een afspraak met ons. Wij komen graag naar u toe om uw leisteen vloeren te behandelen!

Ontdek hoe wij vloeren van leisteen herstellen en repareren

Wij ontvangen eerst graag wat foto’s van uw leisteen vloer, alvorens wij langskomen om deze te behandelen, herstellen of repareren. De foto’s maken ons namelijk duidelijk wat er precies moet gebeuren. Is het nodig uw vloeren te schuren? Mogen wij ze afslijpen? Of schakelt u ons in om uw vloeren vakkundig te kristalliseren, polijsten of te impregneren? Onze werkzaamheden en de bijbehorende prijsindicatie spreken we telefonisch met u door. Mogen wij vervolgens bij u langskomen? Laat ons u dan eerst aan de hand van een vrijblijvend proefstukje tonen welk resultaat u mag verwachten. Ook bepalen wij aan de hand daarvan de exacte prijs voor de klus. Geeft u akkoord op beiden? Dan starten we direct met het repareren, herstellen of behandelen van uw leisteen vloer!

leisteen vloeren onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Laat ons uw leisteen vloeren behandelen

  Wilt u uw leisteen vloer op de juiste wijze laten schuren, afslijpen, polijsten, kristalliseren of impregneren? Schakel dan onze specialisten in. Bij ons bent u verzekerd van een bewezen aanpak, een vakkundige werkwijze en kwalitatief hoogstaand resultaat. Geef telefonisch aan ons door of wij uw vloeren mogen behandelen, repareren of herstellen via 085-1054105. Mailen mag naar info@natuursteen-behandelen.nl. Of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Als wij uw leisteen vloeren mogen behandelen, heeft u straks weer een stralende, duurzame en prachtige vloer!

  Maak kennis met onze voordelen

  Als u ons inschakelt, staan u enkele mooie voordelen te wachten. Uw vloer laten behandelen, repareren of herstellen door onze specialisten, gaat namelijk gepaard met een gratis proefstuk op locatie en u kunt het meubilair laten staan! Gunt u uw leisteen vloer een verkwikkende behandeling? Met een prachtige glans, een mooi kleurcontrast en een betere kwaliteit als gevolg? Laat ons uw vloer vakkundig behandelen, repareren of herstellen!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.