085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen laten zoeten door Natuursteen Behandelen

Laat uw natuursteen zoeten door de specialisten van Natuursteen Behandelen. Na het zoeten ziet uw natuursteen vloer er weer uit als nieuw! Bovendien kunnen we uw vloer ook mat of dof maken door het zoeten. U kiest de uitstraling van uw vloer en de experts van Natuursteen Behandelen maken het waar. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en werken door heel Nederland. Bovendien zijn we in te schakelen door zowel bedrijven als particulieren. Dus wilt u een vrijblijvende offerte voor natuursteen zoeten? Neem dan contact op met Natuursteen Behandelen.

Natuursteen mat maken door te zoeten

Natuursteen verzoeten zorgt voor een gladde afwerking van een natuursteen vloer, net als bij natuursteen polijsten. Het verschil is dat een gepolijste natuursteen vloer een hoogglans afwerking heeft. Door natuursteen te laten zoeten kunt u de natuursteen vloer mat maken. Door licht of donker te zoeten kunnen we de mate van glans naar uw wensen aanpassen. Daarnaast heeft een gepolijste vloer als nadeel dat de polijstlaag snel kan slijten. Voor veel belopen vloeren raden we daarom aan om natuursteen te zoeten in plaats van te polijsten.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

De voordelen van Natuursteen Behandelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Wij werken door het hele land
  • Het meubilair kan binnen blijven staan
  • Er komt geen stof vrij bij het coaten
  • Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
  • Een 100% tevredenheidsgarantie
1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Gezoete natuursteen vloer onderhouden

Het is aan te raden om uw natuursteen vloer na het zoeten te laten impregneren door de experts van Natuursteen Behandelen. Door het impregneren wordt de gezoete natuursteen van binnenuit beschermd tegen de invloeden van vocht en vuil. Dit zorgt er bovendien voor dat uw vloer na het zoeten makkelijker te onderhouden is. De dagelijkse schoonmaak vereist geen speciale middelen of technieken. De impregneerlaag moet wel onderhouden worden, maar daar kan Natuursteen Behandelen u natuurlijk mee helpen.

natuursteen vloer zoeten

Voorbeelden van onze projecten

Laat Natuursteen Behandelen uw vloer zoeten

Heeft u natuursteen die u wilt laten zoeten? Schakel dan de hulp van Natuursteen Behandelen in. Wij werken door heel Nederland voor zowel bedrijven als particulieren. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor natuursteen zoeten. Of neem meer informatie contact met ons op via 085-1054105 of via info@natuursteen-behandelen.nl. Of vul het contactformulier op de website in.

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.