085-1054105 bel ons gratis

Laat uw natuurstenen vloer kristalliseren

Heeft u een vloer van natuursteen die u wilt laten kristalliseren? Dan bent u aan het juiste adres bij Natuursteen Behandelen. Het kristalliseren van uw marmer, travertin, Belgisch of Chinees hardsteen zorgt voor een prachtig effect waar u nog jaren plezier van heeft. Bent u benieuwd geworden naar wat de kristallisatieprecies inhoudt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Natuurlijk kunnen wij ook vrijblijvend bij u langskomen om een stukje van uw vloer te behandelen. U ziet dan met eigen ogen het effect van deze bijzondere techniek.

De achtergrond van de kristallisatie van natuursteen

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 30 jaar. In deze jaren hebben wij veel geleerd over de bijzondere techniek van kristalliseren. De kristallisatie van natuursteen vindt zijn herkomst in Spanje. Onze voorouders komen uit Spanje en waren ook daar al actief bezig met marmerbewerking. Zoals u weet zijn Spanje en Italië de landen van de marmer en natuursteen. De fijne kneepjes van het vak hebben we dan ook geleerd van de echte grootmeesters in marmerbehandeling. Hierdoor beschikken wij over unieke en gepatenteerde technieken en materialen. Door innovaties is het tijdrovende drogen van natuursteen vloeren na een kristallen behandeling niet meer nodig. Sterker nog, u kunt uw meubels gewoon in huis laten staan tijdens een behandeling.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Bereken je prijs

1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Het effect van Spaans kristalliseren

Welk effect heeft kristalliseren op uw natuursteen vloer? De kristallisatie van natuursteen zorgt voor een egale glans en bescherming van binnen uit. Heeft u vlekken of doffe plekken op uw vloer van natuursteen? Geen probleem, met onze methode worden deze vlekken en plekken verleden tijd. De kristallen worden namelijk niet op de steen aangebracht, maar in de steen zelf. Dit zorgt voor een verbazingwekkend resultaat.

natuursteen vloer kristalliseren

Voorbeelden van onze projecten

De kristallisatie van uw vloer

Wij bezitten zowel de techniek als de apparatuur om uw natuursteen te kristalliseren. Kristallisatie kan worden toegepast bij travertin, terrazzo, Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen en marmer. Het kristalliseren gaat als volgt te werk. Eerst verwarmen we de vloer door een lichte, constante wrijving. Hierdoor wordt de structuur van de natuursteen zachter en openen de poriën van het gesteente. De kristallen van het kristalmiddel worden opgenomen door uw vloer en de vloer koelt af. Tijdens het afkoelen sluit de steen en wordt hij weer ondoordringbaar hard. Door de kristallisatie is uw vloer volledig water- en vuilbestendig. Daarnaast bezit uw vloer een prachtige glans van binnenuit.

Bel of mail voor meer informatie over de mogelijkheden

Wenst u ook het prachtige effect van onze Spaanse behandelmethode te ervaren? Laat ons dan vrijblijvend bij u langskomen om het effect op uw vloer te demonstreren. Bel naar 085 105 4 105, mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om uw natuurstenen vloer te kristalliseren.

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.