085-1054105 bel ons gratis

Chinees hardsteen onderhoud – uw vloeren in optimale staat

Heeft u thuis of in uw bedrijf prachtige Chinees hardsteen vloeren liggen? Dan is het belangrijk dat u deze op een optimale manier laat behandelen. Wij van Natuursteen Behandelen kunnen daarbij helpen. Al meer dan 30 jaar staan wij bekend als dé specialist op het gebied van natuursteen behandelingen. Wij behandelen uw natuursteen met een unieke Spaanse methode. Dit zorgt voor het beste resultaat. Bent u benieuwd geworden naar deze methode? Of wilt u ons inschakelen om uw Chinees hardsteen vloeren te behandelen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Een uniek kristalmiddel

Wij van Natuursteen Behandelen werken met een uniek kristal middel dat rechtstreeks het Chinese hardsteen in gaat. Wij hanteren een totaal andere werkwijze dan mensen in Nederland gewend zijn. Door deze methode te gebruiken kunnen wij het beste resultaat bereiken. Wij kunnen bijvoorbeeld doffe vlekken en looppaden in uw vloer voorkomen. Deze doffe plekken ontstaan vaak wel wanneer de hardsteen wordt gepolijst. Deze methode biedt nog een groot voordeel. Na de behandeling hoeven de natuurstenen namelijk niet uit te harden en te drogen. Uw meubels kunnen daarom gewoon in de kamer blijven staan. Wij nemen de zorg voor uw Chinees hardsteen vloeren helemaal uit handen.

natuursteen onderhoud rozendaal

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Een behandeling van uw Chinees hardsteen vloeren

  Hoe gaan wij te werk wanneer wij uw Chinees hardsteen vloeren aanpakken? Eerst wordt de temperatuur van de steen machinaal verhoogd. Dit zorgt voor geopende steenporiën. Op die manier kan het kristal middel in de steen trekken. Vervolgens koelt de steen weer af en zet het kristal uit. Tijdens dit proces wordt glasvorming in de steen voorkomen en zult u geen vlekken meer vinden in de toplaag. De kristallen in de steen zorgen voor een prachtig ‘lichtgeef’ effect.

  Vraag een vrijblijvende offerte op

  Naast het kristalliseren van uw vloer kunnen wij ook een vloer impregneren of polijsten. Bent u benieuwd geworden naar onze behandelmethode? En wilt u meer te weten komen over onze prijzen? Vraag dan een offerte bij ons aan. Na telefonisch contact zorgen wij voor een eerste prijsindicatie. Vervolgens komen wij bij u op locatie om de vloer te inspecteren en een exacte prijs op te maken. Tevens zullen wij een klein stukje van uw vloer behandelen om het effect te laten zien. Bij akkoord zullen wij direct aan de slag gaan met de rest van uw Chinees hardsteen vloeren.

  Bel of mail voor meer informatie

  Wilt u ook uw Chinees hardsteen vloeren laten kristalliseren door onze specialisten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 105 4 105, te mailen via info@natuursteen-behandelen.nl of een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij brengen dan graag uw Chinees hardsteen vloeren in optimale staat.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.