Chinees Hardsteen Onderhoud

Chinees hardsteen onderhoud – uw vloeren in optimale staat

Heeft u thuis of in uw bedrijf prachtige Chinees hardsteen vloeren liggen? Dan is het belangrijk dat u deze op een optimale manier laat behandelen. Wij van Natuursteen Behandelen kunnen daarbij helpen. Al meer dan 30 jaar staan wij bekend als dé specialist op het gebied van natuursteen onderhoud. Wij behandelen uw natuursteen met een unieke Spaanse methode. Dit zorgt voor het beste resultaat. Bent u benieuwd naar deze methode? Of wilt u ons inschakelen om uw Chinees hardsteen vloeren te behandelen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Chinees hardsteen schoonmaken is onze specialiteit!

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • Wij verplaatsen uw meubels
 • Gratis demonstratie op locatie
hardsteen na

Een uniek kristalmiddel

Wij van Natuursteen Behandelen werken met een uniek kristalmiddel, dat rechtstreeks het Chinese hardsteen in gaat. We hanteren een totaal andere werkwijze dan mensen in Nederland gewend zijn. Door deze methode te gebruiken kunnen wij het beste resultaat bereiken; en onder andere doffe vlekken en looppaden in uw vloer voorkomen. Deze doffe plekken ontstaan vaak wel wanneer hardsteen wordt gepolijst. Daarnaast biedt deze methode nog een groot voordeel. Na de behandeling hoeft het natuursteen namelijk niet uit te harden en te drogen. Uw meubels kunnen daarom gewoon in de kamer blijven staan. Wij nemen de zorg voor uw Chinees hardsteen vloeren helemaal uit handen. Laat ons uw Chinees hardsteen schoonmaken, onderhouden én behandelen.

Bekijk onze video

Behandeling van uw Chinees hardsteen vloeren

Hoe gaan wij te werk wanneer wij uw Chinees hardsteen vloeren aanpakken? Eerst wordt de temperatuur van de steen machinaal verhoogd. Dit zorgt voor geopende steenporiën. Op die manier kan het kristalmiddel in de steen trekken. Vervolgens koelt de steen weer af en zet het kristal uit. Tijdens dit proces wordt glasvorming in de steen voorkomen en zult u geen vlekken meer vinden in de toplaag. De kristallen in de steen zorgen voor een prachtig ‘lichtgeef’ effect.

Het effect

Als u uw Chinees hardsteen door ons laat behandelen, zorgen wij voor een egale glans waar u nog lang van geniet. Heeft u vlekken of doffe plekken op uw Chinees hardsteen? Dat is geen enkel probleem, want dankzij onze methode zijn deze vlekken en plekken snel verleden tijd! Doordat de kristallen niet op de steen, maar in de steel zelf worden aangebracht, ontstaat een verbazingwekkend resultaat. U heeft straks niet alleen een vloer die prachtig glanst, maar die ook beschermd is van binnenuit. Uw vloer is namelijk dankzij onze behandeling volledig water- en vuilbestendig. Dit maakt het schoonmaken van uw Chinees hardsteen een stuk eenvoudiger!

Proefstuk mogelijk

Bent u benieuwd hoe wij uw Chinees hardsteen kunnen schoonmaken, onderhouden en behandelen? En wat het resultaat daarvan is? Laat ons dan vrijblijvend bij u langskomen voor een gratis proefstuk. We behandelen dan een klein stukje van uw vloer, zodat u met eigen ogen het effect van onze bijzondere methode kunt zien. Bent u overtuigd? Dan gaan we direct voor u aan de slag. We werken landelijk, dus u kunt ons door heel Nederland inschakelen voor Chinees hardsteen schoonmaken, onderhouden of behandelen.

VoorNa

Vrijblijvend advies over Chinees hardsteen schoonmaken

Met al meer dan 36 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot hét aanspreekpunt voor Chinees hardsteen schoonmaken, onderhouden en behandelen. Met onze vakkundige technieken laten wij elk Chinees hardsteen oppervlak weer tot leven komen. Daarnaast adviseren we u ook graag over deskundige oplossingen om uw Chinees hardsteen mooi te houden. Met onze behandeling en tips, houdt u uw Chinees hardsteen in topconditie! Laat uw Chinees hardsteen dus door ons behandelen, voor een prachtig effect waar u nog vele jaren plezier van heeft.

Elke glans mogelijk

De experts van Natuursteen Behandelen zorgen ervoor dat uw vloer van Chinees hardsteen er weer als nieuw uit komt te zien. In welke mate wij uw vloer weer laten glanzen, bepaalt u zelf. We informeren u graag over de mogelijkheden. Denk aan licht glanzend of hoogglans. Naast dat wij uw vloer laten glanzen, zorgen we er ook voor dat alle oneffenheden verdwijnen. En dat zonder de vloer aan te tasten! Wilt u weer een glanzende en krasloze vloer? Kies voor onze vakkundige aanpak en schakel ons in voor het behandelen van uw vloer. Wij kunnen Chinees hardsteen schoonmaken als de beste. Het is dan ook niet voor niets dat onze klanten al meer dan 30 jaar terugkomen voor onze service en glanzende vloeren!

Vraag een vrijblijvende offerte op

Naast het kristalliseren van uw vloer kunnen wij ook een vloer impregneren of polijsten. Bent u benieuwd naar onze behandelmethode? En wilt u meer te weten komen over onze prijzen? Vraag dan een offerte bij ons aan. Na telefonisch contact zorgen wij voor een eerste prijsindicatie. Vervolgens komen wij bij u op locatie om de vloer te inspecteren en een exacte prijs op te maken. Tevens zullen wij een klein stukje van uw vloer behandelen om het effect te laten zien. Bij een akkoord zullen wij direct aan de slag gaan met de rest van uw vloer van Chinees hardsteen.

Bel of mail voor meer informatie over Chinees hardsteen schoonmaken

Wilt u ook uw Chinees hardsteen vloeren laten kristalliseren door onze specialisten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 105 4 105, te mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij brengen dan graag uw Chinees hardsteen vloeren in optimale staat.

Ons werk

Ontdek het zelf

 • 09-02-2024

  Marmer vloer behandeling

 • 09-02-2024

  Reparatie hoek natuursteen muur

 • 09-02-2024

  Aanrechtblad laten glanzen

 • 03-02-2024

  Hardsteen keuken vloer

 • 01-02-2024

  Hardsteen voor & na behandeling

 • 18-01-2024

  Marmer voor & na behandeling

 • 18-01-2024

  Hardsteen keuken vloer

 • 09-01-2024

  Hardsteen behandeling zijdeglans

 • 04-11-2023

  Marmer weer laten glanzen

 • 03-11-2023

  Marmer vloer onderhoud

NATUURSTEEN BEHANDELEN

Neem contact op en we gaan direct aan de slag!

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • Wij verplaatsen uw meubels

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.