085-1054105 bel ons gratis

Kwartsiet behandelen door een specialist

Bent u op zoek naar een specialist in kwartsiet onderhoud? Dan kunt u terecht bij Natuursteen Behandelen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer prachtig gaat stralen. Bovendien kunt u het kwartsiet laten behandelen waardoor het bestand is tegen invloeden van buitenaf, u het makkelijker kunt reinigen en het minder snel beschadigingen oploopt. Door periodiek kwartsiet onderhoud, houdt u de vloer lang als nieuw. Wilt u meer weten of meteen een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact op.

Kenmerken van kwartsiet

Een vloer van kwartsiet kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het is namelijk goed te bewerken, hard en duurzaam. De steen is niet poreus en in vergelijking met ander natuursteen goed bestand tegen vlekken en krassen, vooral wanneer u het kwartsiet heeft laten behandelen. Doordat de oppervlakte niet poreus is, kunt u het ook goed gebruiken op plekken waar een hygiëne belangrijk is. Bacteriën kunnen zich namelijk niet in het gesteente nestelen. Het nadeel is dat het, net als bijna alle andere soorten natuursteen, gevoelig is voor vlekken.

kwartsiet onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Kwartsiet onderhoud door Natuursteen Behandelen

  Het dagelijks kwartsiet onderhoud bestaat uit het vegen of stofzuigen en dweilen van de vloer. Het is belangrijk om zand en stof op te ruimen om te voorkomen dat het krasjes aanricht op de vloer. Gebruik een zacht reinigingsmiddel. Vermijd producten met chloor en zuur en schuurmiddelen. Wanneer u het kwartsiet laat behandelen door onze specialist, zorgen we voor een beschermlaag op de vloer die ervoor zorgt dat de vloer minder gevoelig is voor vlekken. Hij is makkelijker te reinigen en minder gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het is ook verstandig om periodiek kwartsiet onderhoud door onze specialist uit te laten voeren. Wij beschikken namelijk over professionele apparatuur en de benodigde kennis om uw vloer weer als nieuw te laten stralen. Technieken die we op een natuursteen vloer toe kunnen passen zijn:

  • schuren
  • afslijpen
  • polijsten
  • impregneren
  • kristalliseren

  Neem contact op om te kijken wat er bij u nodig is op het gebied van kwartsiet onderhoud.

  Beschadigingen aan kwartsiet herstellen

  Heeft u een kleine beschadiging in uw vloer opgemerkt? Neem dan contact op, voordat de kleine beschadiging groter wordt! Wij kunnen zowel grote als kleine reparaties aan natuursteen uitvoeren. Als u het periodiek kwartsiet onderhoud aan ons overlaat, controleren we altijd op beschadigingen zoals doffe plekken en krassen. Deze kunnen we dan meteen herstellen. Bij slijtage aan het kwartsiet zullen we de vloer opschuren en hem impregneren. Als de vloer geen beschadigingen heeft kunnen we hem direct polijsten, wat een goede manier is om uw vloer nieuw leven in te blazen en hem weer te laten stralen.

  Vrijblijvende offerte voor kwartsiet onderhoud

  Wilt u meer informatie over kwartsiet onderhoud of uw kwartsiet laten behandelen door Natuursteen Behandelen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang meer informatie door contact op te nemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-1054105 of door een mail te sturen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Natuursteen Behandelen is uw partner voor kwartsiet onderhoud.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.