085-1054105 bel ons gratis

Professioneel reinigen, onderhouden en polijsten van uw kalksteen vloer

Voor professioneel reinigen, onderhoud en polijsten van uw kalksteenvloer gaat u uiteraard naar Natuursteen Behandelen. Harde natuursteensoorten, zoals kalksteen, zijn materialen die zich dankbaar lenen voor een stijlvolle en robuuste vloer. Een kalksteen vloer oogt zeer natuurlijk en is zeer comfortabel in gebruik. Hoewel kalksteen weinig besmettelijk is, is een kalksteen vloer reinigen wel met enige regelmaat noodzakelijk. Bij kalksteen vloer onderhoud hoort ook het polijsten van de kalksteen voor een blijvend mooi resultaat. Een kalksteen vloer reinigen is één van de specialiteiten van Natuursteen Behandelen. Is uw kalksteen vloer aan onderhoud toe? De professionals van Natuursteen Behandelen reinigen of polijsten uw kalksteen vloer vakkundig. Onderstaand leest u er meer over. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor een afspraak. Bijvoorbeeld voor het gratis reinigen van een proefstuk.

Uw kalksteen vloer laten reinigen

Voor het broodnodige onderhoud moet u uw kalksteen vloer af en toe reinigen. Dat kunt u door ons laten doen. Wij adviseren u om niet zelf aan de slag te gaan met bijvoorbeeld een emmer sop en een schrobber. En het gebruik van een hogedrukreiniger is helemaal uit den boze. U kunt in beide gevallen uw kalksteen vloer beschadigen. En dan wordt onderhoud van uw vloer wel erg lastig. Kies daarom het zekere voor het onzekere en laat uw kalksteen vloer reinigen en onderhouden door Natuursteen Behandelen. Dat doen wij al ruim 30 jaar. Ook kunnen wij uw kalksteen vloer polijsten. Daarna oogt uw vloer weer helemaal als nieuw!

kalksteen vloer onderhoud reinigen

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Kalksteen vloer polijsten en impregneren

  Voor het onderhoud van uw kalksteen vloer, kunt u voor een blijvend mooi resultaat besluiten om uw vloer te laten polijsten en impregneren. Met het polijsten van uw kalksteen vloer kiest u voor een zeer verfijnde afwerking. En met impregneren bent u verzekerd van een goede bescherming. Na dit onderhoud oogt uw vloer weer langdurig als nieuw.

  Kalksteen vloer onderhoud voor een blijvend resultaat

  U wilt uw kalksteen vloer natuurlijk zo lang mogelijk mooi en kwalitatief goed houden. Daarom adviseren wij u om bij wijze van onderhoud uw kalksteen vloer na het reinigen ook te laten polijsten. Dat adviseren we u ook als u een andere natuursteensoort heeft, zoals marmer, travertin, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen. Is uw vloer door intensief gebruik dof geworden of zijn er lichte krasjes ontstaan? Wij voorzien de vloer graag van een deskundige behandeling, zodat deze weer oogt en aanvoelt als nieuw. Door het polijsten van uw kalksteen vloer verdwijnen alle oneffenheden. Vele particulieren en bedrijven in heel Nederland kiezen daarom voor onderhoud van hun kalksteen vloer door Natuursteen Behandelen.

  Contact opnemen met Natuursteen Behandelen

  Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor het reinigen, onderhouden en polijsten van hun kalksteen vloer. Wij werken door heel Nederland. Neem contact met ons op via het invulformulier op deze website of op door te bellen naar 085 105 41 05 of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Een kalksteen vloer reinigen en polijsten laat u natuurlijk doen door de specialisten van Natuursteen Behandelen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.