085-1054105 bel ons gratis

Uw specialist in het behandelen van terrazzo vloeren

Natuursteenspecialist Natuursteen Behandelen is gespecialiseerd in terrazzo vloeren behandelen, herstellen en repareren. Al sinds 1982 schuren, polijsten, slijpen, kristalliseren en impregneren wij vloeren op een unieke, Spaanse manier. Deze werkwijze staat garant voor een diepe kleurintensiteit en een prachtige glans als resultaat. Is dit wat u wenst voor uw vloer? Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij weten hoe wij uw terrazzo vloeren mogen behandelen!

Zo behandelen wij vloeren van terrazzo

Als u ons inschakelt voor het behandelen, herstellen of repareren van uw terrazzo vloer, vragen wij u eerst wat foto’s op te sturen van de situatie. Aan de hand van deze foto’s kunnen wij bepalen wat er precies met uw vloer moet gebeuren. Moeten wij deze schuren of afslijpen? En is het nodig deze te polijsten, kristalliseren of te impregneren? Wat wij bepalen bespreken wij telefonisch met u. Ook ontvangt u meteen een prijsindicatie voor de klus. Nodigt u ons vervolgens bij u uit? Dan gaan we eerst graag geheel vrijblijvend aan de slag met een proefstukje. Zo ziet u direct welk resultaat u mag verwachten. Wij weten tegelijkertijd welke exacte prijs de hele klus u gaat kosten. Gaat u met beiden akkoord? Dan behandelen, herstellen of repareren wij uw terrazzo vloer meteen!

Terrazzo vloeren onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Laat ons uw terrazzo vloeren behandelen

  Als het tijd is uw terrazzo vloer weer eens vakkundig te laten schuren, afslijpen, polijsten, kristalliseren of impregneren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het behandelen, repareren en herstellen van vloeren. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-1054105, stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of vul ons online contactformulier in. Laat ons uw terrazzo vloeren behandelen, voor een prachtig, duurzaam en stralend resultaat!

  Maak kennis met onze voordelen

  Onze aanpak gaat gepaard met enkele interessante voordelen. Morgen wij uw vloer behandelen, repareren of herstellen? Dan bent u van enkele zaken gegarandeerd. Bent u er van overtuigd dat uw terrazzo vloer bij onze specialisten in de juiste, professionele handen ligt? Schakel ons dan in voor behandelen, repareren of herstellen van uw vloer!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.