085-1054105 bel ons gratis

Basalt vloer behandelen

Basalt vloer behandelen door Natuursteen Behandelen

Heeft u een prachtige basalt vloer in uw woning? Dan wilt u natuurlijk dat deze vloer zo lang mogelijk zijn uitstraling behoudt en mooi blijft stralen. Toch kan het na verloop van tijd voorkomen dat uw intensief gebruikte basalt vloer doffer wordt of dat er beschadigingen in de vloer ontstaan. Mocht dit gebeuren, dan kunt u ervoor kiezen om uw basalt vloer te laten behandelen door de experts van Natuursteen Behandelen. Wij kunnen ook een nieuwe basalt vloer preventief behandelen. Door onze authentieke en vakkundige behandelmethodes brengen wij uw basalt vloer in topconditie!

Impregneren

Om een basalt vloer mooi te kunnen houden, kunt u de vloer laten impregneren. Door uw basalt vloer te laten impregneren, zorgt u voor een blijvende oplossing tegen vuil en vocht. Uw vloer wordt hier namelijk immuun voor. Dit komt doordat uw vloer voorzien wordt van een speciaal impregneermiddel, dat diep naar binnen dringt en zich aan de steen hecht. Uw basalt vloer is nu volledig beschermd en waterafstotend.

Impregneermiddelen om uw basalt vloer mee te behandelen

Wij bieden u twee verschillende impregneermiddelen aan waarmee wij uw basalt vloer kunnen behandelen. Het eerste middel geeft een naturel effect, waardoor uw vloer weer optimaal gaat stralen. Middel twee geeft ook nog een kleurverdiepend effect. De kleurschakeringen van uw basalt vloer komen na deze behandeling nog beter naar voren.

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Polijsten

  Een andere methode die wij kunnen toepassen bij een basalt vloer behandelen, is polijsten. Als u besluit uw basalt vloer te laten polijsten, dan voorziet u uw vloer van een zeer verfijnde afwerking. Een basalt vloer oogt weer als nieuw na deze behandeling. Met een zeer langdurig resultaat.

  Onderhoud

  Eigenlijk geldt voor elke vloer dat deze alleen mooi blijft als u de vloer goed onderhoudt. Dit is dus ook belangrijk voor een basalt vloer. Gelukkig kunt u ook voor het onderhouden van uw basalt vloer bij ons terecht. Wat ons onderscheidt, is onze unieke Spaanse methode. Deze aanpak staat garant voor een stralend en duurzaam resultaat. Wij komen graag bij u langs om geheel kosteloos een proefstuk uit te voeren. Dit vergemakkelijkt uw keuze om uw basalt vloer te laten behandelen.

  Uw vloer impregneren door Natuursteen Behandelen

  Uw basalt vloer behandelen laat u natuurlijk over aan de specialisten van Natuursteen Behandelen. Wij zijn al meer dan 36 jaar het juiste en deskundige adres voor een basalt vloer behandelen. Wilt u onze hulp inschakelen? Bel naar 085 – 105 4 105, stuur ons een e-mail via info@natuursteen-behandelen.nl of laat een bericht voor ons achter door het contactformulier op de website in te vullen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.