085-1054105 bel ons gratis

Professioneel een natuursteen vloer laten boucharderen

Voorkom ongevallen en laat uw natuursteen vloer professioneel boucharderen door de vakmensen van Natuursteen Behandelen. Heeft u een openbare ruimte waar veel mensen over de vloer komen, bijvoorbeeld een winkelcentrum of bedrijfshal? Uw vloer kan dan na verloop van tijd glad worden. Ook kunnen er andere vormen van slijtage ontstaan. Het natuursteenoppervlak kan in dat geval gevaarlijk worden voor uw bezoekers, uw werknemers en uzelf. Wanneer u ziet dat uw natuursteen vloer glad wordt en er slipgevaar ontstaat, dan kunt uw vloer van natuursteen het beste laten boucharderen. Neem hiervoor contact op met Natuursteen Behandelen en schakel onze ervaren specialisten in!

Wat is boucharderen?

Het opruwen van een natuurstenen vloer wordt ook wel boucharderen genoemd. Uw vloer is na het boucharderen weer ruw en stroef. Er is sprake van een betere hechting en een kleinere kans op slipgevaar en ongelukken. Boucharderen gebeurt met een bouchardeerhamer of een schuurmachine met speciale wieltjes.

natuursteen boucharderen

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie
1Vloer
2Persoonsgegevens
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Zijn er vlekken of krassen aanwezig?
Is de vloer dof geworden?

Het boucharderen van natuursteen

In het normale natuursteen onderhoud passen we bourcheren toe om bordessen, trappen of andere gladde afwerkingen ruwer te maken. De antislipwaarde van het object neemt toe. Wij zijn dé specialist op het gebied van onderhoud en renovatie van natuursteen. Dankzij onze jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat uw vloer van natuursteen nog lang mee gaat! Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u meer. Ook wanneer u een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen, voor het behandelen van uw natuursteen, kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Voorbeelden van onze projecten

100% tevredenheidsgarantie

Wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met het resultaat. Door het boucharcheren van uw vloer van natuursteen, houden we uw vloer mooi en veilig. Er zijn u al veel particulieren én bedrijven door heel Nederland voorgegaan. Naast onze vakkundige aanpak, profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • 30+ jaar familiebedrijf

Wij zijn dé specialist voor uw natuursteen vloer!

Schakel ons in voor het boucharderen

Wilt u ook uw vloer van natuursteen beveiligen? Laat ons uw vloer boucharderen om slipgevaar en ongevallen te voorkomen! Heeft u vragen over het boucharderen van natuursteen? Of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0851054105 of een mail te sturen via info@natuusteen-behandelen.nl. Wij komen graag bij u langs om uw natuursteen vloer professioneel te boucharderen!

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.