085-1054105 bel ons gratis

De verzorging van uw graniet vloeren

Zoekt u een specialist op het gebied van onderhoud van graniet vloeren? Kies dan voor de diensten van Natuursteen Behandelen. Al meer dan 30 jaar staan wij bekend als een expert op het gebied van natuursteen behandelingen. Wij gebruiken middelen van een hoogwaardige kwaliteit en de juiste technieken om uw vloer te laten glanzen als nooit tevoren. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak.

natuursteen onderhoud oegstgeest

Wat is graniet precies?

Graniet is een dieptegesteente. Dit betekent dat het gevormd door het ondergronds stollen van magma. Magma is een vloeibaar gesteente dat zich onder het aardoppervlak bevindt en is afgekoeld onder grote druk. Omdat dit heel geleidelijk is gegaan, hebben de mineralen de tijd gehad om kristallen te vormen. Deze kristallen zijn typerend voor het korrelige uiterlijk van graniet.

Granito onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Professioneel onderhoud van uw graniet vloeren

  Granito vloeren zijn heel duurzaam en daarom is het belangrijk om deze vloeren op de juiste manier te behandelen. Voor professioneel onderhoud kunt het beste een gespecialiseerd bedrijf als Natuursteen Behandelen inschakelen. Heeft u bijvoorbeeld net een nieuwe granietvloer? Dan kunnen wij deze voor u impregneren. Tijdens het impregneren brengen wij een beschermlaag aan in de toplaag van de vloer. Op deze manier wordt vloer beschermd tegen vocht en vuil van buitenaf. Omdat het vuil niet meer in uw graniet kan trekken, is het eenvoudiger voor u om de vloer schoon te houden.

  Het verwijderen van doffe vlekken op uw granito vloeren

  Zijn er doffe vlekken ontstaan op uw granito vloeren? Dan kunt u ons inschakelen voor onderhoud. Wanneer de vloer intensief belopen wordt, zal hij ook sneller slijten. Bij slijtage kunnen wij de vloer bijvoorbeeld opschuren. Met professionele apparatuur schuren wij uw vloer weer helemaal vlak waarna wij deze impregneren. Heeft u geen beschadigingen op uw vloer? Dan kunnen wij uw vloer direct polijsten. Polijsten is een ideale manier om uw oude granito vloeren weer nieuw leven in te blazen. Door het polijsten van de vloeren krijgen zij hun oude glans weer terug. U bepaald zelf de mate van het glans niveau van uw vloeren.

  Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden

  Wilt u meer te weten komen over de verschillende technieken die wij toepassen bij het behandelen van granito vloeren? Of wilt u onze specialisten direct inschakelen? Bel dan naar 085 105 4 105, mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. U kunt dan op onze hulp rekenen bij het behandelen van uw graniet vloeren.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.