085-1054105 bel ons gratis

Laat uw Belgisch hardsteen vloeren behandelen door Natuursteen Behandelen

Heeft u prachtige Belgisch hardsteen vloeren die toe zijn aan een grondige behandeling? Dan bent u bij Natuursteen Behandelen aan het juiste adres. Wij zijn experts in het behandelen, onderhouden en renoveren van verschillende soorten natuursteen zoals Belgisch hardsteen. Laat onze specialisten regelmatig langskomen voor onderhoud van uw vloeren. Door de juiste technieken en middelen blijft uw Belgisch Hardsteen in goede staat. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij uw Belgisch hardsteen vloeren behandelen? Lees dan verder of neem contact met ons op en maak direct een afspraak.

Belgisch hardsteen: een exclusieve natuursteen

Belgisch hardsteen vloeren hebben een karakteristieke blauw grijze kleur. De steen is te verkrijgen in verschillende variaties en schakeringen. Daarom is dit type steen geschikt voor zowel binnen als buiten. Wilt u uw Belgisch hardsteen in optimale staat behouden? Wij weten precies hoe we deze kostbare natuursteen moeten behandelen. Wij geven uw vloeren de glans die het verdient. Belgisch Hardsteen is een veelzijdige en bovendien exclusieve natuursteen. Belgisch hardsteen vloeren geven een prachtige tijdloze uitstraling aan uw woning.

natuursteen onderhoud rotterdam

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Specifieke eigenschappen van Belgisch Hardsteen vloeren

  Belgisch hardsteen is heel populair onder kenners. Belgisch Hardsteen heeft een uniek uiterlijk door de aanwezigheid van fossielen, grillige witte strepen (aders) en bijna rechte witte strepen (spieren). Tevens kunt u in Belgisch hardsteen koolstofconcentraties(brand) en aparte kleurverschillen vinden. Hardsteen is een kalkhoudende natuursteen met een open structuur en is daarom gevoelig voor vlekken. Tevens is de steen relatief zacht waardoor krassen kunnen ontstaan. Veel liefhebbers van natuursteen vinden dit ietwat doorleefde uiterlijk van de vloer erg mooi. Toch is het belangrijk dat uw vloer in een goede conditie blijft. Schakel dan onze vakmensen in.

  Belgisch Hardsteen beschermen met kristallisatie

  Wij van Natuursteen Behandelen willen uw Belgisch hardsteen vloeren graag in goede conditie brengen en houden. Wanneer uw Belgische hardsteen vloeren vlekken, doffe plekken of loop slijtage vertonen, kunnen wij onze unieke methode van kristallisatie toepassen om de vloeren blijvend te beschermen. Het kristalliseren van vloeren is een unieke Spaanse methode waarbij de kristallen volledig in de steen trekken. Door kristallisatie kunnen wij uw vloer vlekkeloos en glanzend maken. Daarnaast zijn uw vloeren na een behandeling volledig bestand tegen vocht en vuil door verharding van de kristallen. Bent u benieuwd geworden naar deze techniek? Dan komen wij graag bij u langs om een 2 m² van uw vloer te behandelen. U ziet dan direct het prachtige resultaat na onze behandeling.

  Neem contact op voor meer informatie

  Wenst u ook onze hulp bij het behandelen van uw Belgisch hardsteen vloeren? Neem dan contact op door te bellen naar 085 105 4 105, te mailen via info@natuursteen-behandelen.nl of vul het online contactformulier in. Wij helpen u dan met de optimale behandeling van Belgisch hardsteen vloeren.

  

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.