085-1054105 bel ons gratis

Vakkundige hulp bij natuursteen onderhoud in De Bilt

Wenst u in De Bilt de vakkundige hulp van een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in natuursteen behandelingen? Dan zit u helemaal goed bij Natuursteen Behandelen. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht wanneer hun natuursteen vloeren toe zijn aan een grondige reiniging, reparatie of renovatie. Wij kunnen uw marmer, graniet of travertin vloeren weer laten stralen als nooit tevoren. Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak met onze professionals vanuit De Bilt.

De behandeling van uw marmer, graniet en travertin vloeren

Ons familiebedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Natuursteen zoals marmer, Belgisch of Chinees hardsteen vereisen een speciale behandeling. Gelukkig hebben wij al het vakmanschap in huis om uw vloer zijn glans weer terug te geven. Wij gebruiken daarvoor de juiste middelen en technieken. Deze zorgen er niet alleen voor dat uw vloer weer glad en gereinigd is, maar het beschermt de vloer ook tegen vuil en andere invloeden. Voorbeelden van technieken die wij gebruiken zijn afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren en impregneren. Op deze manier heeft u nog jaren plezier van uw prachtige vloer in De Bilt!

natuursteen onderhoud oegstgeest

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Reiniging, renovatie of reparatie van uw natuursteen vloeren

  Voordat u ons uw marmer, granito of travertin vloeren laat reinigen of renoveren, wilt u natuurlijk meer informatie over de prijzen die wij hanteren. Wij stellen daarom graag een offerte voor u op, op basis van de telefonische informatie en foto’s. Vervolgens zullen wij vrijblijvend een stukje van uw vloer behandelen. Zo krijgt u direct een indruk van het resultaat na een reiniging of reparatie. Op locatie zullen we de exacte prijsberekening aan uw overhandigen. Gaat u hiermee akkoord? Dan beginnen we direct met het kristalliseren, polijsten, impregneren, schuren of afslijpen van uw vloeren, tegels, vensterbank of aanrecht.

  Geniet van deze voordelen in De Bilt

  Wilt u onze vakmensen inschakelen om uw natuursteen te behandelen? Dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Landelijk opererend
  • Een gratis proefstuk op locatie
  • Stofvrije werkwijze
  • Een 100% tevredenheidsgarantie
  • Al meer dan 30 jaar een familiebedrijf

  Meer weten over de voordelen die wij bieden? Bel vanuit De Bilt voor informatie.

  Benader ons voor een natuursteen behandeling in De Bilt

  Wenst u ook prachtige marmer, graniet of travertin vloeren als nooit tevoren? Laat dan onze vakmensen in De Bilt langskomen. Bel naar 085 105 4 105, mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of vul het online contactformulier in. U kunt dan op onze hulp rekenen in De Bilt.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.