085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen onderhoud in Gooise Meren

Bent u woonachtig in Gooise Meren en bent u op zoek naar een specialist op het gebied van natuursteen behandelen? Kies dan voor de diensten van Natuursteen Behandelen. Wij zijn een vakbedrijf dat al jaren verantwoordelijk is voor het professioneel kristalliseren, polijsten, impregneren, schuren of afslijpen van natuursteen vloeren, een badkamer, vensterbank of aanrecht. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Of wilt u ons direct inschakelen voor een renovatie, reparatie of reiniging van uw natuursteen? Neem dan contact met ons op vanuit Gooise Meren.

Wij behandelen marmer, graniet en travertin vloeren

Het behandelen van natuursteen vereist een speciale aanpak. Men moet de juiste vaardigheden, materialen en technieken in huis hebben om een vloer op de juiste manier te repareren, reinigen of renoveren. Gelukkig weten wij via onze Spaanse voorouders precies hoe wij uw marmer, natuursteen, travertin, graniet, Chinees en Belgisch hardsteen vloeren moeten aanpakken. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en staat bekend als zeer vakkundig. Maak dus vandaag nog een afspraak om uw badkamer, vensterbank, tegels of vloeren te laten reinigen, afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren of impregneren door onze specialisten.

natuursteen onderhoud gooise meren

Bekijk onze voordelen

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 30 jaar familiebedrijf
 • Landelijk werkend
 • Meubilair kan blijven staan
 • Behandeling & onderhoud
 • Gratis proefstuk op locatie  Voorbeelden van onze projecten

  Hulp bij reiniging, renovatie of reparatie van uw natuursteen vloeren

  Schakelt u ons in? Dan informeren wij u eerst over onze prijzen middels een offerte. Deze offerte wordt op basis van telefonische informatie en foto’s opgesteld. Wanneer u hiermee akkoord gaat, komen wij vrijblijvend bij u langs in Gooise Meren om een stukje van uw natuursteen te behandelen. U zult versteld staan van het resultaat! Op locatie zullen wij direct een exacte prijsberekening doen. Wij zijn namelijk duidelijk en transparant over onze tarieven. Wanneer u het eens bent met de prijs, kunnen wij direct aan de slag gaan met het kristalliseren, polijsten, impregneren, schuren of afslijpen van uw vloeren, tegels, vensterbank of aanrecht.

  Kies voor onze voordelen in Gooise Meren

  Kiest u voor onze diensten? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Landelijk opererend
  • Een gratis proefstuk op locatie
  • Stofvrije werkwijze
  • Een 100% tevredenheidsgarantie
  • Al meer dan 30 jaar een familiebedrijf

  Bent u inmiddels overtuigd? Neem dan direct contact met ons op en schakel onze vakmensen in vanuit Gooise Meren!

  Bel of mail voor een natuursteen behandeling in Gooise Meren

  Wilt u ook uw marmer, graniet of een ander type natuursteen door ons onder handen laten nemen? Bel dan vanuit Gooise Meren onze specialist via 085 105 4 105 of mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij komen dan graag langs om uw marmer vloeren, badkamer, vensterbank of tegels te behandelen in Gooise Meren.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.