085-1054105 bel ons gratis

Professioneel uw natuursteen laten behandelen in Hilversum

Zoekt u in de omgeving van Hilversum een bedrijf dat u kan helpen met natuursteen behandelingen? Dan zit u helemaal goed bij Natuursteen Behandelen. Particulieren en bedrijven komen bij ons terecht voor het professioneel kristalliseren, polijsten, impregneren, schuren of afslijpen van hun natuursteen vloeren, aanrecht of bijvoorbeeld wandtegels. Wij behandelen bijvoorbeeld granito, travertin, Chinees en Belgisch hardsteen vloeren. Wilt u ons ook inschakelen voor een grondige schoonmaak, reparatie of renovatie? Maak dan direct een afspraak vanuit Hilversum of benader ons voor meer informatie.

Ruime ervaring en vakkennis

Wat ons bedrijf zo uniek maakt, is dat wij een familiebedrijf zijn dat al meer dan 30 jaar bezig is met het reinigen, afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren en impregneren van alle soorten natuursteen. Wij weten bijvoorbeeld hoe wij marmer, natuursteen, travertin, granito, Belgisch en Chinees hardsteen vloeren optimaal moeten behandelen voor een prachtig resultaat. Zitten er gaten in uw kalkstenen vloer? Of kan uw natuursteen badkamer wel een grondige reiniging gebruiken? Schakel ons dan direct in vanuit Hilversum. Wij helpen u dan graag met een reparatie, schoonmaak of renovatie van uw natuursteen.

natuursteen onderhoud rotterdam

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Onze aanpak bij een renovatie of reparatie

  Wat is onze werkwijze? Voordat u ons aan het werk zet, wilt u natuurlijk een duidelijke prijsindicatie. Wij stellen daarom telefonisch en aan de hand van foto’s een offerte voor u op. Wij zullen dan bij u langskomen in Hilversum om vrijblijvend een stukje van uw natuursteen vloeren te behandelen. Wanneer wij u op locatie een voorproefje geven van onze behandeling, maken wij direct een exacte prijs voor u op. Bent u tevreden met het resultaat? Dan kunnen wij direct voor u aan de slag gaan. Onze vakmannen zullen dan uw vloer, aanrecht of tegels kristalliseren, polijsten, impregneren, schuren of afslijpen.

  Onze voordelen op een rij

  Bent u inmiddels al overtuigd? Om u nog meer duidelijkheid te geven, zetten wij onze voordelen nog eens voor u op een rij:

  • Landelijk werkend
  • Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan blijven staan
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Meer dan 30 jaar familiebedrijf

  Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u in Hilversum dan graag meer over de mogelijkheden.

  Bel of mail voor meer informatie vanuit Hilversum

  Wenst u ook uw natuursteen vloeren of tegels te laten behandelen door onze vakmannen? Wij komen graag bij u langs in Hilversum. Voor een afspraak of meer informatie belt u naar 085 105 4 105 of u stuurt een mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij helpen u dan u graag met het impregneren, afslijpen, schuren, polijsten of kristalliseren van uw natuursteen vloeren in Hilversum.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.