085-1054105 bel ons gratis

Vakkundige natuursteen behandelingen in Landsmeer

Heeft u in Landsmeer behoefte aan de professionele hulp van een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in natuursteen behandelingen? Benader dan de vakmensen van Natuursteen Behandelen. Wij komen graag bij u langs om uw natuursteen vloeren, badkamer, vensterbank en aanrecht te kristalliseren, polijsten, impregneren, schuren of af te slijpen. Heeft u interesse gekregen in onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een grondige reiniging, renovatie of reparatie. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen vanuit Landsmeer voor meer informatie over onze aanpak.

Het aanpakken van marmer, graniet of travertin vloeren

Welke vloeren en tegels kunnen wij behandelen? Wij helpen in Landsmeer met het reinigen en repareren van marmer, natuursteen, travertin, graniet, Chinees en Belgisch hardsteen vloeren. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar werkzaam is op het gebied van natuursteen behandelingen. Wij hebben door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan en weten precies hoe wij uw vloeren of tegels weer kunnen laten stralen. Dus heeft uw badkamer, aanrecht, vloer of vensterbank zijn glans en warmte verloren? Dan is het tijd voor een het reinigen, afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren of impregneren voor uw natuursteen.

natuursteen onderhoud landsmeer

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Hulp bij reiniging, renovatie of reparatie van uw natuursteen vloeren

  Voordat u ons inschakelt, wilt u natuurlijk meer te weten komen over onze prijzen. De eerste offerte wordt opgesteld op basis van telefonische informatie en foto’s. Vervolgens komen onze vakmannen langs om een stukje van uw vloer te behandelen. Tijdens het bezoek in Landsmeer geven wij u meer informatie over onze aanpak en zorgen wij voor een exacte prijsindicatie. Bevalt het resultaat van onze behandeling? Dan gaan wij direct bij u aan de slag met het kristalliseren, polijsten, impregneren, schuren of afslijpen van uw vloeren, tegels of aanrecht.

  De voordelen die wij bieden in Landsmeer

  Van welke voordelen kunt u profiteren wanneer u kiest voor onze diensten? Wij:

  • Werken landelijk
  • Bieden een gratis proefstuk op locatie
  • Zorgen ervoor dat het meubilair kan blijven staan
  • Bieden een 100% tevredenheidsgarantie
  • Zijn al meer dan 30 jaar een familiebedrijf

  Heeft u behoefte aan meer informatie over onze voordelen of aanpak? Bel of mail ons dan.

  Bel of mail voor meer informatie in Landsmeer

  Zoekt u in Landsmeer ook een specialist op het gebied van natuursteen behandelen? Kies dan voor onze diensten en bel naar 085 105 4 105 of mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. U kunt dan op onze hulp rekenen bij het impregneren, afslijpen, schuren, polijsten of kristalliseren van uw vloeren in Landsmeer.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.