085-1054105 bel ons gratis

Marmer vloer renoveren? Bel Natuursteen Behandelen

Voor professioneel marmer renoveren

Heeft u een prachtige marmer vloer in uw woning of kantoor? Daar mag u trots op zijn. Want
met een marmer vloer heeft u een prachtige natuursteen vloer in uw pand. Een marmer vloer is natuurlijk zeer stijlvol en ook heel comfortabel in gebruik. Ook al is marmer een harde steensoort; een marmer vloer heeft zo nu en dan wel onderhoud nodig. Bovendien kan hij beschadigen. Dan is renoveren van uw marmer vloer nodig. Marmer renoveren is uiteraard een van de specialiteiten van Natuursteen Behandelen. Zijn de tegels van uw marmer vloer lelijk geworden, of zelfs gebarsten of gescheurd? De professionals van Natuursteen Behandelen renoveren uw marmer vloer vakkundig. Onderstaand leest u meer over marmer renoveren. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor een afspraak. Bijvoorbeeld voor een gratis proefstuk van uw marmer vloer renoveren.

Specialist in marmer vloer renoveren

Bij Natuursteen Behandelen kennen onze professionals alle kneepjes van het vak als het gaat om een marmer vloer renoveren. Technieken die zij daarvoor kunnen toepassen zijn bijvoorbeeld het marmer schuren en afslijpen, maar ook marmer kristalliseren, polijsten en impregneren. De techniek die zij nodig achten voor het renoveren, hangt helemaal af van welke beschadigingen er aan uw vloer zijn. Wij zijn uw totaalpartner voor het renoveren van uw marmer vloer.

marmer renoveren

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Marmer renoveren met unieke Spaanse methode

  Voor het renoveren van marmer vloeren en andere natuusteensoorten werken wij volgens een unieke Spaanse methode. Dat is een bijzondere wijze van kristalliseren. Wij brengen dan de beschermlaag in de steen aan en laten de steen van binnenuit glanzen. Hiervoor gebruiken wij een uniek kristalmiddel in de steen. Het marmer verwarmen we machinaal. Het kristal nestelt zich dan in geopende poriën en zet uit. Bij deze manier van marmer renoveren voorkomen we glasvorming en blijven doffe vlekken op de toplaag van de vloer voortaan weg.

  Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

  Voorbeelden van onze projecten

  Kosten van een marmer vloer renoveren

  Wilt u ons inschakelen voor het renoveren van uw marmer vloer? Dan geven wij u graag een prijsindicatie. Wij stellen een eerste offerte op na telefonisch contact met u en de foto’s die u ons aanlevert. Daarna komen wij de vloer bij u thuis bekijken om een definitieve prijs voor het renoveren van uw marmer vloer vast te stellen. Wij kunnen dan ook een proefstuk van uw marmer vloer renoveren, zodat u het verbluffende resultaat met eigen ogen kunt zien.

  Contact met Natuursteen Behandelen

  Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor het renoveren van marmer of het renoveren van een complete marmer vloer. Wij werken door heel Nederland. Neem contact met ons op via het invulformulier op deze website of op door te bellen naar 085 105 41 05 of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Een marmer vloer renoveren laat u natuurlijk uitvoeren door de specialisten van Natuursteen Behandelen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.