085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen vloer? Laat hem onderhouden door Natuursteen Behandelen!

Heeft u in Amersfoort een mooie vloer van natuursteen? Dan weet u dat het belangrijk is om deze regelmatig te laten onderhouden door een professional. Natuursteen Behandelen is een familiebedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring in het onderhoud van Natuursteen. Wij komen graag in Amersfoort bij u langs om uw natuursteen weer te laten stralen. Vanwege onze 100% tevredenheidsgarantie bent u bij ons verzekerd van een prachtig resultaat. Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen over natuursteen onderhoud in Amersfoort.

Natuursteen onderhoud op maat in Amersfoort

Er zijn veel verschillende soorten natuursteen, zoals marmer, granito, travertin, Chinees of Belgisch hardsteen. Al deze steensoorten moeten op een andere manier behandeld worden voor een optimaal resultaat. Bij Natuursteen Behandelen weten wij precies hoe we elke steensoort het best kunnen behandelen. Zo kunnen wij uw vloer van natuursteen in Amersfoort bijvoorbeeld kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en impregneren. Niet alleen natuursteen vloeren, maar ook wandtegels, een vensterbank, badkamer of aanrecht nemen wij voor u onder handen in Amersfoort.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

natuursteen onderhoud arnhem  Natuursteen beschadigd? Schakel Natuursteen Behandelen in!

  Is uw natuursteen in Amersfoort wel toe aan een renovatie, reparatie of herstelwerkzaamheden? Ook dan bent u bij Natuursteen Behandelen aan het juiste adres. Wanneer u ons inschakelt om uw natuursteen in Amersfoort te onderhouden, dan gaan wij als volgt te werk:

  1. U doet de aanvraag voor een offerte en stuurt hierbij foto’s mee van uw natuursteen
  2. Vervolgens ontvangt u van ons een heldere en vrijblijvende offerte op maat
  3. Dan komen wij bij u langs om een proefstukje van uw natuursteen voor u te behandelen
  4. Bent u 100% tevreden over onze werkzaamheden? Dan gaan wij voor u aan de slag om uw natuursteen vloer te kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en/of impregneren!

  Voorbeelden van onze projecten

  Vragen over natuursteen onderhoud in Amersfoort?

  Wilt u uw natuursteen vloer, wandtegels, vensterbank, badkamer of aanrecht in Amersfoort graag laten onderhouden door Natuursteen Behandelen, of wilt u meer informatie over onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.
  Via het online contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ook bellen naar: 085-1054105 of mailen naar: info@natuursteen-behandelen.nl. Voor hoogwaardig onderhoud aan uw natuursteen in Amersfoort gaat u natuurlijk naar Natuursteen Behandelen!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.