085-1054105 bel ons gratis

Laat uw natuursteen onderhouden door Natuursteen Behandelen

Heeft u in uw pand in Apeldoorn een vloer, wandtegels, vensterbank, badkamer of aanrecht van natuursteen? Dan is het zeer verstandig om deze regelmatig professioneel te laten onderhouden door de specialisten van Natuursteen Behandelen! Bij Natuursteen Behandelen kunt u terecht om uw vloer te laten kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en impregneren. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het vak weten wij precies wat wij moeten doen om uw natuursteen in Apeldoorn weer te laten stralen. Wilt u graag meer informatie over natuursteen onderhoud in Apeldoorn? Neem dan gerust met ons op, wij helpen u graag.

Natuursteen onderhoud op maat

Als specialist in een natuursteen producten van bijvoorbeeld marmer, granito, travertin, Chinees of Belgisch hardsteen weten wij precies welke methoden en producten wij moeten inzetten om deze steensoorten te behandelen. Bovendien voorzien wij u graag van advies op maat over het reinigen en het verdere onderhoud van uw natuursteen. Ook bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie aan onze klanten. Wij gaan dus pas naar huis wanneer u helemaal tevreden bent over het resultaat van onze werkzaamheden in Apeldoorn.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

natuursteen onderhoud apeldoorn  Renovatie, reparatie of herstelwerkzaamheden in Apeldoorn

  Naast onderhoud aan uw natuursteen kunt u bij ons ook terecht om beschadigingen aan uw natuursteen in Apeldoorn te herstellen. Schakelt u ons in om renovatie, reparatie of herstelwerkzaamheden uit te voeren aan uw natuursteen? Dan hanteren wij de volgende werkwijze:

  • U doet de aanvraag voor een offerte en stuurt ons foto’s van uw natuursteen toe
  • Aan de hand van uw aanvraag en uw foto’s ontvangt u van Natuursteen Behandelen een heldere en vrijblijvende offerte op maat
  • Vervolgens komen langs in uw pand in Apeldoorn om een proefstukje van uw natuursteen te behandelen
  • Bent u 100% tevreden over onze werkzaamheden? Dan gaan wij aan de slag om uw natuursteen op effectieve wijze voor u te kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en/of impregneren!

  Voorbeelden van onze projecten

  Contact opnemen met Natuursteen Behandelen

  Heeft u nog vragen over het onderhoud van uw natuursteen in Apeldoorn, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken, of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen van Natuursteen Behandelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Via het online contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook bellen naar: 085-1054105 of mailen naar: info@natuursteen-behandelen.nl. Natuursteen Behandelen is dé specialist die uw natuursteen in Apeldoorn weer kan laten stralen!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.