085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen Behandelen voor al uw natuursteen onderhoud in Enschede

Heeft u in uw huis in Enschede een vloer van natuursteen? Dat weet u dat deze prachtige vloer wel af en toe wat onderhoud vergt. Laat uw natuursteen behandelen door een ervaren professional, dan weet u zeker dat u een leven lang kunt genieten van uw natuursteen vloer in Enschede. De experts van Natuursteen Behandelen kunnen uw vloer kristalliseren, schuren, slijpen, polijsten en impregneren. Ook voor het renoveren, repareren en schoonmaken van uw natuursteen vloer in Enschede kunt u contact opnemen met Natuursteen behandelen. En dat alles tegen een scherp tarief! Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren. Lees hieronder meer over natuursteenonderhoud in Enschede door Natuursteen Behandelen.

Ervaren bedrijf voor natuursteen onderhoud

Al meer dan 30 jaar houdt Natuursteen Behandelen zich bezig met het onderhoud van natuursteen in Enschede. Wij zijn dan ook een echt familiebedrijf. Door onze jarenlange ervaring weten wij alles over marmer, granito, travertin en Chinees of Belgisch hardsteen. Ieder type natuursteen vraagt om een andere behandeling. Voor vragen over natuursteen onderhoud moet u daarom bij Natuursteen Behandelen zijn. Bovendien helpen wij u graag met grote of kleine schoonmaakwerkzaamheden voor uw natuursteen vloer in Enschede. Ook voor het behandelen van uw natuursteen wandtegels, vensterbanken, badkamervloer of aanrechtbladen bent u bij Natuursteen Behandelen aan het juiste adres.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

natuursteen onderhoud enschede  Natuursteen renoveren in Enschede

  Is er reparatie, renovatie of ander herstel nodig aan uw natuursteen vloer? Schakel hiervoor de specialisten van Natuursteen Behandelen in! Wij leggen alvast uit hoe dit in zijn werk gaat:

  • Stuur ons foto’s van uw natuursteen vloer en u krijgt van ons een geheel vrijblijvende en scherpe offerte voor natuursteen onderhoud in Breda
  • Wij komen graag bij u thuis om een proefstuk van uw natuursteen vloer te behandelen
  • Bent u tevreden over de proefbehandeling en is de offerte helemaal naar wens? Dan gaan wij de natuursteen vloer voor u kristalliseren, schuren, slijpen, polijsten en/of impregneren
  • U krijgt bij ons 100% tevredenheidsgarantie op onze werkzaamheden

  Voorbeelden van onze projecten

  Direct contact met Natuursteen Behandelen

  Wilt u graag meer weten over natuursteen onderhoud in Enschede? En bent u daarbij ook benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op de website. Ook kunt u bellen naar 085-1054105 of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Voor advies over natuursteen onderhoud belt u natuurlijk naar Natuursteen Behandelen!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.