085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen vloer onderhouden door Natuursteen Behandelen

Heeft u een natuursteen vloer in Haarlem in uw woning? Dan vertellen wij u waarschijnlijk niets nieuws als we zeggen dat uw vloer met professioneel onderhoud het langst meegaat en als nieuw blijf ogen. Voor deskundig natuursteen onderhoud in Haarlem kunt u altijd terecht bij de specialisten van Natuursteen Behandelen. Wij zijn experts in onder andere het kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en impregneren van uw natuursteen vloer. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in Haarlem. Onderstaand leest u er meer over. Uiteraard kunt ook direct contact met ons opnemen.

Onderhoud van uw natuursteen producten

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in natuursteen onderhoud. Zo weten wij precies wat nodig is marmer, granito, travertin en Chinees of Belgisch hardsteen in de beste conditie te houden en/of terug te brengen. Elke natuursteen soort vraagt om een eigen aanpak in de behandeling. Naast natuursteen onderhoud zijn wij ook uiteraard de specialist voor maatwerk advies als het gaat om grote en kleine schoonmaakwerkzaamheden voor uw natuursteen vloer in Haarlem. Naast alle kennis van natuursteen onderhoud van vloeren, kunt u bij ons ook terecht voor informatie over het behandelen en onderhoud van uw natuursteen wandtegels, vensterbanken, badkamervloer of aanrecht van natuursteen.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

natuursteen onderhoud haarlem  Renoveren en repareren van natuursteen in Haarlem

  Onze specialisten helpen u graag met natuursteen onderhoud in Haarlem. Is er naast het gebruikelijke onderhoud ook reparatie, renovatie of herstel nodig aan uw vloer? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze werkwijze is hierbij als volgt:

  • Stuur ons foto’s van uw natuursteen vloer en wij maken een geheel vrijblijvende en scherpe prijsopgave voor natuursteen onderhoud in Haarlem
  • Wij komen graag bij u langs om een proefstukje van uw natuursteen vloer voor u te behandelen
  • Gaat u akkoord met de offerte en bent u tevreden over de proefbehandeling? Dan gaan wij uw natuursteen vloer kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en/of impregneren
  • U mag bij ons rekenen op een 100% tevredenheidsgarantie over onze werkzaamheden

  Voorbeelden van onze projecten

  Contact opnemen met Natuursteen Behandelen

  Wilt u graag meer weten over natuursteen onderhoud in Haarlem? En bent u daarbij ook benieuwd naar onze scherpe tarieven. Neem dan direct contact met ons op. Dat kan via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 085-1054105 of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Natuursteen Behandelen helpt u graag om uw natuursteen in Haarlem weer te laten stralen!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.