085-1054105 bel ons gratis

Optimale behandeling van uw natuursteen vloeren

Bent u in het bezit van prachtige natuursteen vloeren? Dan is het belangrijk dat u deze een keer in de zoveel tijd laat behandelen door een echte specialist. Zo’n specialist is Natuursteen Behandelen. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief op het gebied van het behandelen, repareren en renoveren van natuursteen vloeren. Wilt u meer weten over hoe wij uw natuursteen weer kunnen laten glanzen als nooit tevoren? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Vergroot de levensduur van uw vloeren

Wanneer u de trotse eigenaar van natuursteen vloeren bent, wilt u de levensduur hiervan graag vergroten. Het is dan belangrijk om de juiste technieken en materialen te gebruiken tijdens het onderhoud. Wij van Natuursteen Behandelen hebben onze methodes geleerd van de echte marmer grootmeesters in Spanje. Met deze methodes kunnen wij uw vloer zijn oude glans weer teruggeven. Maar niet alleen bij onderhoud en reiniging van uw vloeren zijn wij uw partner, ook wanneer uw vloeren een reparatie of renovatie nodig hebben kunnen wij u helpen. Bent u benieuwd geworden naar de prijzen die wij hanteren voor het behandelen van uw vloeren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Natuursteen vloeren onderhoud Naarden

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  De verschillende soorten natuursteen die wij behandelen

  Wij kunnen heel veel verschillende soorten natuursteen vloeren en tegels behandelen. U kunt hierbij denken aan:

  Deze soorten natuursteen zijn in heel verschillende landen in Europa te vinden. Onder andere in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen en Schotland vindt u verschillende soorten en kleuren. Laat ons weten welk type natuursteen vloeren u heeft.

  De behandeling van uw natuursteen vloeren

  Het type behandeling die onze vakman bij uw vloer zal toepassen, is afhankelijk van het soort natuursteen en het doel. Wilt u bijvoorbeeld uw vloeren beschermen tegen invloeden van buiten? Dan kunnen wij de vloeren impregneren. Andere behandelingen die wij uitvoeren zijn het afslijpen van de natuursteen om meer glans in de steen te brengen en kleine oneffenheden weg te werken. Natuursteensoorten als graniet en marmer kunnen wij prachtig polijsten voor een optimale glans. Gaat u voor gezoet of hoogglans marmer? Geef uw wensen wat betreft uw natuursteen vloeren aan ons door, zodat wij onze behandelmethode kunnen aanpassen.

  Bel of mail voor meer informatie

  Wilt u ook uw natuursteen vloeren laten behandelen door een echte specialist? Benader ons dan via telefoonnummer 085 105 4 105, stuur een mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen dan graag bij u langs om weer glans terug te brengen in uw natuursteen vloeren.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.