085-1054105 bel ons gratis

Voor het professioneel reinigen van uw natuursteen vloer

Harde natuursteensooten zoals graniet, marmer en leisteen zijn materialen die zich dankbaar lenen voor een stijlvolle en robuuste vloer voor binnen of buiten. Natuursteen oogt uiteraard zeer natuurlijk en is ook comfortabel in gebruik. Hoewel natuursteen behoorlijk slijtvast is, is natuursteen reinigen periodiek wel noodzakelijk om er lang van te kunnen genieten. Natuursteen reinigen is uiteraard een van de specialiteiten van Natuursteen Behandelen. Is uw natuursteen vloer lelijk geworden? De professionals van Natuursteen Behandelen reinigen uw natuursteen vloer of natuusteen tegels vakkundig. Onderstaand leest u meer over natuursteen reinigen. Uiteraard mag u ook direct contact met ons opnemen voor een afspraak. Bijvoorbeeld voor een gratis proefstuk natuursteen tegels reinigen.

Noodzaak van natuursteen vloer reinigen

U moet uw natuursteen vloer met enige regelmaat reinigen of laten reinigen. Zelf reinigen van uw natuursteen vloer of terras is tot op zekere hoogte mogelijk. Zeker buiten. Heeft u een natuursteen terras? Dan kunt u de natuursteen tegels reinigen met een emmer sop en een schrobber. Meer heeft u dan niet nodig. Dat kan ook met een hogedrukreiniger. Maar pas op voor een te hoge druk! U kunt dan de natuursteen beschadigen. Kiest u liever het zekere voor het onzekere? Laat uw natuursteen tegels dan reinigen door de specialisten van Natuursteen Behandelen. Dat doen wij al ruim 30 jaar. Of het nu gaat om bijvoorbeeld marmer, graniet en leisteen: wij kunnen uw natuursteen tegels reinigen en nabehandelen met verschillende technieken een blijvend resultaat.

natuursteen reinigen

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Op tijd uw natuursteen vloer reinigen

  Als u merkt dat uw natuursteen vloer vlekken gaat vertonen, dan komen onze specialisten graag bij u langs om vakkundig uw natuursteen te reinigen. Zorg wel dat u ons op tijd inschakelt om ernstige beschadigen te voorkomen. Met onze vakkundige behandelingen verlengen we de levensduur van uw vloer aanmerkelijk. Uiteraard kunnen wij ook uw natuursteen aanrecht, badkamer en vensterbanken voor uw reinigen.

  Nabehandelen van uw natuursteen voor blijvend resultaat

  Wilt u uw na het natuursteen reinigen dat uw natuursteen vloer weer mooi glanst? Voor een mooi en blijvend resultaat kunnen wij een nabehandeling doen. Hierbij kunt u ervoor kiezen om uw natuursteen vloer na het reinigen te laten afslijpen, schuren, kristalliseren, impregneren en/of polijsten. Voor meer informatie over onze werkwijze kijkt u op de betreffende pagina’s voor onze behandelmethoden:

  Voorbeelden van onze projecten

  Contact opnemen met Natuursteen Behandelen

  Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor het natuursteen reinigen, een natuursteen vloer reinigen, of natuursteen tegels reinigen. Wij werken door heel Nederland. Neem contact met ons op via het invulformulier op deze website of op door te bellen naar 085 105 41 05 of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Voor natuursteen reinigen gaat u natuurlijk naar de specialisten van Natuursteen Behandelen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.