Natuursteen reinigen? Bel Natuursteen Behandelen

Voor het professioneel reinigen van uw natuursteen vloer

Harde natuursteensoorten, zoals graniet, marmer en leisteen, zijn materialen die zich dankbaar lenen voor een stijlvolle en robuuste vloer voor binnen of buiten. Natuursteen oogt uiteraard zeer natuurlijk en is ook comfortabel in gebruik. Hoewel natuursteen behoorlijk slijtvast is, is natuursteen reinigen periodiek wel noodzakelijk om er lang van te kunnen genieten. Natuursteen reinigen is uiteraard een van de specialiteiten van Natuursteen Behandelen. Is uw natuursteen vloer lelijk geworden? De professionals van Natuursteen Behandelen reinigen uw natuursteen vloer of natuursteen tegels vakkundig. Onderstaand leest u meer over natuursteen schoonmaken. Uiteraard mag u ook direct contact met ons opnemen voor een afspraak. Bijvoorbeeld voor een gratis proefstuk natuursteen tegels schoonmaken.

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • Wij verplaatsen uw meubels
 • Gratis demonstratie op locatie
natuursteen reinigen

Noodzaak van natuursteen vloer reinigen

U moet uw natuursteen vloer met enige regelmaat reinigen of laten reinigen. Zelf reinigen van uw natuursteen vloer of terras is tot op zekere hoogte mogelijk. Zeker buiten. Heeft u een natuursteen terras? Dan kunt u de natuursteen tegels reinigen met een emmer sop en een schrobber. Meer heeft u dan niet nodig. Dat kan ook met een hogedrukreiniger. Maar pas op voor een te hoge druk! U kunt dan de natuursteen beschadigen. Kiest u liever het zekere voor het onzekere? Laat uw natuursteen tegels dan schoonmaken door de specialisten van Natuursteen Behandelen. Dat doen wij al ruim 30 jaar. Of het nu gaat om bijvoorbeeld marmer, graniet en leisteen: wij kunnen uw natuursteen tegels reinigen en nabehandelen met verschillende technieken een blijvend resultaat.

Bekijk onze video

Op tijd uw natuursteen vloer reinigen

Als u merkt dat uw natuursteen vloer vlekken gaat vertonen, dan komen onze specialisten graag bij u langs om vakkundig uw vloer te reinigen. Zorg wel dat u ons op tijd inschakelt om ernstige beschadigingen te voorkomen. Met onze vakkundige behandelingen verlengen we de levensduur van uw vloer aanzienlijk. Uiteraard kunnen wij niet alleen uw natuursteen vloer schoonmaken, maar ook uw natuursteen aanrecht, badkamer en vensterbanken voor u reinigen.

Nabehandelen van natuursteen voor een blijvend resultaat

Wilt u dat uw vloer na het natuursteen schoonmaken weer mooi glanst? Voor een mooi en blijvend resultaat kunnen wij een nabehandeling doen. Hierbij kunt u ervoor kiezen om uw natuursteen vloer na het reinigen te laten afslijpen, schuren, kristalliseren, impregneren en/of polijsten. Voor meer informatie over onze werkwijze kijkt u op de betreffende pagina’s voor onze behandelmethoden:

VoorNa

Natuursteen schoonmaken en afslijpen

Wanneer een natuursteen vloer beschadigd is of grove plekken heeft gekregen vanwege langdurig en veelvuldig gebruik, is alleen het natuursteen schoonmaken niet voldoende om uw vloer weer als nieuw te krijgen. U kunt uw vloer dan ook door ons laten afslijpen. De dunne toplaag wordt dan weggeslepen, waardoor er een geheel nieuwe en onbeschadigde toplaag ontstaat. Wij gebruiken hiervoor verfijnde Spaanse technieken, waardoor alle oneffenheden in uw vloer vakkundig en volledig worden verwijderd.

Schuren

Heeft u krassen of doffe plekken op uw vloer? Laat uw natuursteen dan schoonmaken en schuren om uw vloer weer zo goed als nieuw te krijgen. Na het schuren geeft uw vloer een lichtgevend, glanzend effect. Zonder oneffenheden!

Kristalliseren

Na het natuursteen schoonmaken kunnen we uw vloer ook kristalliseren. De kristallisatie van natuursteen zorgt voor een egale glans en bescherming van binnenuit. Uw vloer wordt volledig water- en vuilbestendig. Hierdoor worden vlekken en doffe plekken voorgoed verleden tijd! Daarnaast bezit uw vloer een prachtige glans van binnenuit. Dit zorgt voor een verbazingwekkend resultaat!

Impregneren

Voorkomen is beter dan genezen. Laat uw natuursteen vloer impregneren en u heeft een blijvende oplossing tegen vuil en vocht. Door de impregnatie wordt uw vloer namelijk volledig beschermd en waterafstotend. Dit verlengt de levensduur van uw vloer aanzienlijk! Als u uw vloer door ons laat impregneren, heeft u de keuze uit twee varianten. Kies voor een natural effect, waardoor uw vloer weer optimaal gaat stralen, of voor een kleurverdiepend effect, waardoor de kleurschakeringen van uw natuursteen vloer nog beter naar voren komen. Dan geven wij uw natuursteen graag weer zijn kwalitatieve, stralende en luxe uitstraling terug!

Polijsten

Wilt u een vloer die glanst als nieuw? Laat uw natuursteen schoonmaken en polijsten door de experts van Natuursteen Behandelen. Door uw vloer te laten polijsten verdwijnen alle oneffenheden. Het resultaat is een krasloze, glanzende vloer waar u nog jarenlang van kunt genieten. In welke mate wij uw vloer weer laten glanzen, bepaalt u zelf. Kiest u voor licht glanzend? Of gaat uw voorkeur toch uit naar hoogglans? Breng de natuurlijke schoonheid van uw natuursteen terug en laat uw natuursteen polijsten in een glans naar wens!

Reparatie nodig naast het natuursteen schoonmaken?

Ook in een natuursteen vloer kunnen scheuren en gaten ontstaan. Het is dan van belang dat u uw natuursteen laat repareren. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Na onze reparatie zijn die onaantrekkelijke scheuren en gaten volledig verdwenen. En door uw natuursteen ook door ons te laten schoonmaken, is uw natuursteen vloer weer in optimale conditie!

Contact opnemen met Natuursteen Behandelen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor het natuursteen reinigen, een natuursteen vloer reinigen, of natuursteen tegels reinigen. Een natuursteen vloer schoonmaken of natuursteen tegels schoonmaken is onze specialiteit. Neem contact met ons op via het invulformulier op deze website of op door te bellen naar 085 105 41 05 of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Voor natuursteen reinigen gaat u natuurlijk naar de specialisten van Natuursteen Behandelen.

Ons werk

Ontdek het zelf

 • 09-02-2024

  Marmer vloer behandeling

 • 09-02-2024

  Reparatie hoek natuursteen muur

 • 09-02-2024

  Aanrechtblad laten glanzen

 • 03-02-2024

  Hardsteen keuken vloer

 • 01-02-2024

  Hardsteen voor & na behandeling

 • 18-01-2024

  Marmer voor & na behandeling

 • 18-01-2024

  Hardsteen keuken vloer

 • 09-01-2024

  Hardsteen behandeling zijdeglans

 • 04-11-2023

  Marmer weer laten glanzen

 • 03-11-2023

  Marmer vloer onderhoud

NATUURSTEEN BEHANDELEN

Neem contact op en we gaan direct aan de slag!

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • Wij verplaatsen uw meubels

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.