085-1054105 bel ons gratis

Voor het professioneel renoveren van uw natuursteen vloer

Graniet, marmer en leisteen zijn voorbeelden van natuursteen die verwerkt worden tot natuursteen vloeren. Natuursteen oogt stijlvol en is zeer comfortabel in gebruik. Natuursteen is redelijk slijtvast en zorgt in de loop van de jaren voor meer sfeer in uw woning. Toch heeft natuursteen af en toe onderhoud nodig. En soms is het renoveren van uw natuursteen vloer zelfs noodzakelijk. Natuursteen renoveren is uiteraard een van de specialiteiten van Natuursteen Behandelen. Is uw natuursteen vloer lelijk geworden, of zelfs gebarsten of gescheurd? De professionals van Natuursteen Behandelen renoveren uw natuursteen vloer vakkundig. Onderstaand leest u meer over natuursteen renoveren. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor een afspraak. Bijvoorbeeld voor een gratis proefstuk renoveren.

Noodzaak van natuursteen vloer renoveren

Met uw natuursteen vloer heeft u gekozen voor een harde steensoort die wel tegen een stootje kan. Dat betekent niet dat er niets mee kan gebeuren. Zo nu en dan heeft uw vloer onderhoud nodig. Door het dagelijkse gebruik van uw vloer, maar ook door kleine ongelukjes kan uw vloer lichte beschadigingen vertonen. Renoveren van uw natuursteen vloer behoort dan tot de mogelijkheden om hem weer te herstellen. Scheurtjes of vlekken zijn geen probleem voor onze professionals. Wij kunnen een natuursteen vloer perfect renoveren. Dat doen wij al ruim 30 jaar. Of het nu gaat om bijvoorbeeld marmer, graniet of leisteen: wij kunnen uw natuursteen renoveren met verschillende technieken.

natuursteen renoveren

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Regelmatig onderhouden van uw natuursteen vloer

  Als het tijd is om uw natuursteen vloer te renoveren, komen onze specialisten graag bij u langs om uw vloer te herstellen. U ziet vanzelf wel wanneer het tijd is om uw vloer van natuursteen te renoveren. Zorg wel dat u er op tijd bij bent om extra beschadiging te voorkomen. Met onze vakkundige behandelingen verlengen we de levensduur van uw vloer aanmerkelijk. Uiteraard kunnen wij ook uw natuursteen aanrecht, badkamer en vensterbanken voor uw renoveren.

  Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

  Voorbeelden van onze projecten

  Onze technieken voor het renoveren van uw natuursteen vloer

  Natuursteen renoveren doen wij volgens unieke Spaanse technieken en met de meest kwalitatieve hoogstaande middelen. Renoveren van uw natuursteen vloer kunnen we met diverse technieken doen. Bijvoorbeeld door het afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten en/of impregneren van uw vloer voor een blijvend resultaat. Deze soorten natuursteen renoveren wij graag voor u:

  • Graniet
  • Marmer
  • Leisteen
  • Travertin
  • Kalksteen
  • Chinees hardsteen
  • Belgisch hardsteen

  Contact met Natuursteen Behandelen

  Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor het renoveren van natuursteen of het renoveren van een natuursteen vloer. Wij werken door heel Nederland. Neem contact met ons op via het invulformulier op deze website of op door te bellen naar 085 105 41 05 of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Een natuursteen vloer renoveren laat u natuurlijk doen door de specialisten van Natuursteen Behandelen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.