085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen wandbekleding reinigen

Natuursteen wandbekleding laten reinigen

Als u mooie natuursteen wandbekleding heeft, dan wilt u deze natuurlijk mooi schoon, stralend en als nieuw houden. Eén van de manieren om uw natuursteen wandbekleding zo mooi te houden, is door middel van polijsten. Het grote voordeel van polijsten is dat het een zeer verfijnde afwerking geeft aan uw natuursteen wandbekleding. Natuursteen Behandelen vertelt u hier graag meer over het reinigen en polijsten van natuursteen wandbekleding.

Voordelen polijsten

Polijsten is een ideale manier om uw natuursteen wandbekleding mooi te houden. Polijsten wordt ook wel zoeten genoemd. Polijsten is vooral aan te raden bij natuursteen, zoals marmer, kalksteen, travertin, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen. In de loop der tijd kan natuursteen wandbekleding dof worden. Ook kunnen er na verloop van tijd krassen in ontstaan. Door middel van polijsten worden al deze imperfecties verwijderd en glanst uw krasloze natuursteen wandbekleding weer als nieuw.

Zelf aan de slag?

Wilt u zelf aan de slag met het reinigen en/of polijsten van uw natuursteen wandbekleding? Houd dan in het achterhoofd dat het reinigen en polijsten van natuursteen om de nodige kennis en vakbekwaamheid vraagt. Als u zelf ermee aan de slag gaat, loopt u het risico op oneffenheden in uw natuursteen wandbekleding. Daarnaast is het een tijdrovende klus en is het resultaat vaak minder mooi dan wanneer u het door een professional laat doen.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Schakel een professional in

  Door een professional in te schakelen voor het reinigen of het polijsten van uw natuursteen wandbekleding, weet u zeker dat u het effect krijgt dat u zoekt. In hoeverre natuursteen glanst, hangt namelijk af van de reinigings- of polijstmethode. Een professional houdt precies rekening met uw wensen op het gebied van welke glans u wilt voor uw wandbekleding. Van lichtglans tot hoogglans. Hoe dit uitpakt kan een professional u eventueel direct laten zien met een proefstukje van zo’n 2m². Tot slot weet een professional precies welke schoonmaakmiddelen en methoden er moeten worden gebruikt om gevoelig natuursteen schoon te maken. Iets waar veel mensen zich op verkijken. Zo weet u zeker dat krassen, scheuren, oneffenheden en dofheid in uw natuursteen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

  natuursteen wandbekleding reinigen en onderhoud

  Voorbeelden van onze projecten

  Schakel Natuursteen Behandelen in

  Ga vooral niet zelf aan de slag maar neem het zekere voor het onzekere. Laat reparatie en herstel van scheuren en gaten over aan de professionals van Natuursteen Behandelen. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u ons gerust bellen op 085 – 105 4 105 of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.