085-1054105 bel ons gratis

Laat uw natuursteen behandelen in Oegstgeest

Bent u in de omgeving van Oegstgeest op zoek naar een specialist op het gebied van natuursteen behandelen? Dan bent u bij Natuursteen Behandelen aan het juiste adres. Zowel bedrijven als particulieren kunnen ons inschakelen voor het kristalliseren, polijsten, impregneren, schuren of afslijpen van hun natuursteen vloeren, wandtegels of aanrecht. Heeft u ook granito, travertin, Chinees of Belgisch hardsteen vloeren? En wenst u het juiste onderhoud en reparatie van deze vloeren? Neem dan contact met ons op vanuit Oegstgeest en maak een afspraak.

Een uniek familiebedrijf

Wij zijn een uniek familiebedrijf dat ruim dertig jaar geleden is begonnen met het reinigen, afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren en impregneren van alle soorten natuursteen. U kunt hierbij denken aan marmer, natuursteen, travertin, granito, Belgisch en Chinees hardsteen vloeren. Door onze ruime ervaring en vakkennis weten wij precies hoe wij uw natuursteen vloeren op de juiste manier moeten behandelen. Schakel ons daarom vandaag nog in voor de renovatie, schoonmaak of reparatie van uw vloeren, wandtegels, badkamer of aanrecht in Oegstgeest.

natuursteen onderhoud oegstgeest

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie



  Voorbeelden van onze projecten

  Onze werkwijze bij een renovatie of reparatie

  Hoe zullen wij te werk gaan wanneer u ons inschakelt in Oegstgeest? Voordat wij daadwerkelijk bij u aan de slag gaan, vraagt u natuurlijk eerst een offerte aan. Wij zullen dan telefonisch en aan de hand van foto’s een prijsindicatie geven. Vervolgens komen we bij u op locatie langs om vrijblijvend een proefstukje van uw marmer, granito of andere natuurstenen vloer te behandelen. U ziet dan gelijk het resultaat van onze grondige schoonmaak en behandeling. Wij zullen dan ook een exacte prijs voor u berekenen. Geeft u akkoord? Dan zullen wij direct beginnen met het kristalliseren, polijsten, impregneren, schuren of afslijpen van uw volledige vloer.

  Onze voordelen

  Voor meer duidelijkheid zetten wij onze voordelen graag nog eens voor u op een rij:

  • Landelijk werkend
  • Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan blijven staan
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Meer dan 30 jaar familiebedrijf

  Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte in Oegstgeest.

  Neem contact met ons op vanuit Oegstgeest

  Wilt u in Oegstgeest ook uw natuursteen vloeren of tegels op een professionele manier laten behandelen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 105 4 105 of stuur een mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij komen dan graag bij u langs in Oegstgeest om uw vloeren op de juiste manier te impregneren, af te slijpen, te schuren, te polijsten of te kristalliseren.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.