085-1054105 bel ons gratis

Professionele natuursteen behandelingen in Rotterdam

Wenst u in de omgeving van Rotterdam de hulp van een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in natuursteen onderhoud? Kies dan voor de diensten van Natuursteen Behandelen. Wij zijn een bedrijf dat zowel bedrijven als particulieren helpt met het kristalliseren, polijsten, impregneren, schuren of afslijpen van marmer, natuursteen of granito vloeren. Van Chinees en Belgisch hardsteen vloeren tot travertin, wij helpen u graag met een grondige reiniging, renovatie of reparatie. Heeft u interesse gekregen in onze diensten? Neem dan contact op met onze vakmensen en maak een afspraak vanuit Rotterdam.

Een familiebedrijf met veel ervaring en vakkennis

Natuursteen Behandelen is een echt familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. Door de jaren heen hebben we ontzettend veel ervaring en vakkennis kunnen opdoen op het gebied van het reinigen, afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren en impregneren van allerlei soorten natuursteen. Iedere vloer heeft een andere aanpak nodig en wij weten precies hoe wij dit moeten uitvoeren. Of u nu travertin, Belgisch of Chinees hardsteen vloeren heeft of in het bezit bent van een badkamer met marmeren wandtegels, wij zorgen voor de grondige reiniging of renovatie die u wenst. Zo heeft u nog jaren plezier van uw aanrecht, badkamer of vloeren in Rotterdam!

natuursteen onderhoud rotterdam

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Een vakkundige reiniging, renovatie of reparatie

  Kiest u voor onze diensten? Dan wilt u natuurlijk eerst meer te weten komen over de prijzen middels een offerte. Wij geven u op basis van telefonische informatie en foto’s een prijsindicatie. Vervolgens komen wij bij u langs in Rotterdam om vrijblijvend een stukje van uw vloer te behandelen. Wij vertellen u dan ook meer over onze werkwijze en u krijgt direct een duidelijk beeld van het resultaat. Op locatie kunnen wij ook een exacte prijsindicatie geven. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag met het kristalliseren, polijsten, impregneren, schuren of afslijpen van uw vloeren, tegels of aanrecht.

  Profiteer van onze voordelen in Rotterdam

  Om uw nog meer duidelijkheid te geven, zetten wij graag onze voordelen voor u op een rij. Wij:

  • Werken landelijk
  • Bieden een gratis proefstuk op locatie
  • Zorgen ervoor dat het meubilair kan blijven staan
  • Bieden een 100% tevredenheidsgarantie
  • Zijn al meer dan 30 jaar een familiebedrijf

  Wilt u meer te weten komen over onze voordelen of aanpak? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen vanuit Rotterdam.

  Neem contact op voor meer informatie in Rotterdam

  Wilt u ook onze vakmensen inschakelen in Rotterdam om uw natuursteen te behandelen? Neem dan contact op door te bellen naar 085 105 4 105 of u stuurt een mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om uw natuursteen vloeren te impregneren, af te slijpen, te schuren, te polijsten of te kristalliseren in Rotterdam.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.