085-1054105 bel ons gratis

Tips voor plavuizen reinigen

3 tips voor plavuizen reinigen

Heeft u plavuizen? Dan heeft u een vloer die wel tegen een stootje kan. En een vloer die redelijk gemakkelijk is in onderhoud. Zoals elke andere vloer, worden ook plavuizen na verloop van tijd vies. Zeker als u uw vloer intensief gebruikt. Het is dan ook belangrijk dat u uw plavuizen op de juiste manier reinigt om ze in goede staat te houden. Hoe kunt u uw plavuizen het beste reinigen? Daar helpt Natuursteen Behandelen u graag bij. Wij geven u een aantal tips voor plavuizen reinigen. Doe er uw voordeel mee!

Gebruik nooit te veel schoonmaakmiddel!

De belangrijkste tip die wij u willen meegeven voor plavuizen reinigen, is dat u nooit te veel schoonmaakmiddel moet gebruiken. Dit kan namelijk ten koste gaan van de plavuizen. Voor het reinigen van plavuizen gebruikt u geen middelen op zeepbasis, zoals groene zeep. Schoonmaken met zeep geeft namelijk een vettig laagje op de vloer en een wat streperig en vlekkerig uiterlijk. Dit wilt u natuurlijk voorkomen.

Moppen of dweilen

Een andere tip voor het reinigen van plavuizen, is dat u eerst de plavuizen goed moet stofzuigen voordat u de vloet gaat moppen of dweilen. Zodra u dit gedaan heeft, kunt u de vloer schoonmaken met een dweil of mop waarin microvezel is verwerkt. Een goede microvezel mop zorgt er namelijk voor dat u het vuil effectief van de plavuizen verwijdert.

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Laat uw plavuizen reinigen door Natuursteen Behandelen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw plavuizen goed schoon worden? Dan kunt u het reinigen van uw plavuizen het beste overlaten aan de experts van Natuursteen Behandelen. Wij kunnen alle soorten vlekken uit uw plavuizen krijgen, zoals witte vlekken, uitgebeten vlekken, groene aanslag, antikal vlekken, vet vlekken of azijn vlekken. Voor het verwijderen van al deze vlekken hebben wij een geschikte behandeling. Daarbij kunt u er ook voor kiezen om uw vloer door ons te laten impregneren. Het oppervlak van uw vloer wordt dan voorzien van een beschermende laag die water en vuil afstoot. Hierdoor blijven uw plavuizen langer mooi. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of tips voor plavuizen reinigen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u uw plavuizen door ons laten reinigen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende prijsopgave en een gratis proefstuk van een gedeelte van uw vloer aan te vragen. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over het reinigen van plavuizen? Neem ook dan gerust contact op. Bel naar 0851054105, stuur ons een e-mail via info@natuursteen-behandelen.nl of laat een bericht voor ons achter door het contactformulier op de website in te vullen.