085-1054105 bel ons gratis

Laat uw vensterbank vakkundig behandelen

Is het tijd uw vensterbank van natuursteen te laten onderhouden of renoveren? Neem dan contact op met Natuursteen Behandelen. Wij kunnen verschillende soorten natuursteen behandelen. Is uw vensterbank van Chinees of Belgisch hardsteen? Van marmer, travertin, of graniet? Geef het aan ons door. Dan stemmen wij onze techniek daar perfect op af. Wij komen graag naar u toe om uw vensterbanken te schuren, af te slijpen, te polijsten, te impregneren of te kristalliseren. Alles met als resultaat een vensterbank die weer als nieuw oogt.

Ontdek wat ons familiebedrijf zo bijzonder maakt

Een vensterbank van natuursteen is een zeer luxe en waardevol product. Daarom is het erg verstandig onze vakmensen in te schakelen voor het behandelen, renoveren en onderhouden ervan. Wij hebben namelijk al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Wij weten als geen ander welke behandelmethode het beste past bij welke steensoort. Laat ons ook uw vensterbank grondig inspecteren alvorens we aan het werk gaan. Wij letten dan op de kleurdiepte, op eventuele oneffenheden en op de bevestiging van uw vensterbank met het kozijn en de muur. Onze aanpak kenmerkt zich vanwege ons grote oog voor detail. Niets ontgaat ons, waardoor wij precies dat resultaat kunnen leveren dat u van ons verwacht.

vensterbank natuursteen onderhoud

Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.

Voorbeelden van onze projecten

Zo behandelen wij vensterbanken van natuursteen

Als wij uw vensterbanken onder handen mogen nemen, gebruiken wij hiervoor alleen maar hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken. Bovendien maken wij, als enige in Nederland, gebruik van een unieke Spaanse methode. Wat deze methode bijzonder maakt, is dat wij uw natuursteen, marmer of graniet van binnenuit kunnen impregneren en kristalliseren. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Naar aanleiding van onze inspectie bieden we u graag een vrijblijvende offerte aan, inclusief arbeidsloon, materialen en levertijd. Ook laten we u aan de hand van een gratis proefstukje graag zien wat wij kunnen betekenen voor uw vensterbanken. Wij werken landelijk voor particulieren en bedrijven. Kortom, in ons heeft u uw complete en professionele partner op het gebied van natuursteen gevonden.

Wanneer mogen wij uw vensterbank renoveren?

Is uw vensterbank van marmer, graniet of andere soort natuursteen toe aan een grondige renovatie? Schakel onze vakmensen dan in. Wij geven niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij komen graag uw vensterbank afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten of impregneren!

Bekijk onze voordelen

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie